Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Látszik már a baba neme a 12....

Látszik már a baba neme a 12. héten?

Figyelt kérdés

12+2 hetes vagyok, ma volt genetikai ultrahang. Az orvos már elég határozottan tippelt valamire, kíváncsi vagyok szerintetek kislány vagy kisfiú?

(Igen, teljesen mindegy, igen, elhiszem neki és igen, ennyire ráérek) 😀

2024. máj. 6. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Azt nem hiszem, hogy minden esetben annyira korai lenne...

Az én fiamról nem is mondott semmit a szonográfus, mert mikor mondta, hogy akkor megpróbáljuk megnézni a nemét, akkor néztem a monitort, és nem is kellett szólnia, annyira nyilvánvaló volt 😀

2024. máj. 6. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Erdekes ez a nub theory amit irtok. Ez alapjan valoban kislany a kislanyom, a kerdezoe pedig tenyleg kisfiu. Most mar latom a kulonbseget, de ha az ember nem nezi meg tuzetesen, mert nem foglalkozik vele, akkor nem latja.
2024. máj. 6. 23:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A fiamat meg mondták 12.hetes genetikain,még képet is csináltak róla ahol egyértelműen látszódik.Egy hete voltam a második babánk genetikai vizsgálatán,most úgy néz ki hogy kislány🤗
2024. máj. 6. 23:33
 14/22 anonim ***** válasza:
őő az ott a lába, nem a fütyije, de ha az orvos alulról fiút látott, akkor fiú
2024. máj. 7. 06:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Fiú.

Nekünk első másodpercben mondta a doki,meg láttuk mi is, pedig nem számítottam rá én sem hogy kiderül. Viszont nagyon jó gépekkel nézték, lehet hogy ez is segített.

2024. máj. 7. 06:28
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát állítólag az egyik legjobb ultrahangos (nőgyógyász) szakember a környéken, nagyon jó géppel, aki nézte, úgyhogy elhisszük neki. 😀
2024. máj. 7. 12:59
 17/22 anonim ***** válasza:
A doki aki uh-n nézi mindenféle szögből, perdze hogy láthat valamit. Ezen a képen azonban semmi nincs ami alapján tippelni lehetne.
2024. máj. 7. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne? Még a nyíl is ott van. A genitalos tuberculum pont látszik.
2024. máj. 7. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs, még én is látom, pedig nem vagyok sem orvos sem szonografus.
2024. máj. 7. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:
De egyébként a lànyoknak is pont ekkora pöcke van, csak kicsit lefelé áll….
2024. máj. 7. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!