Mit tehetnék hogy az epém miatti hasmenés megszűnjön?
1. válaszoló vagyok. Ugyanúgy jártam mint a második válaszoló, de nekem mióta tavaly kivették az epehólyagomat nincs semmi bajon szerencsére.
Azzal nem ártasz a babádnak hogy hagyod most a gyomrod kiürülni. Ha ráeszel akkor az még több epét termel és továbbra is menni fog a hasad, nem beszélve arról hogy ki csípi a feneked / már bocsi hogy így leírtam/ de ez van. Ha kiürül a gyomrodból azt észre fogod venni mert meg fog állni a hasmenésed.
A Salvus vizet tényleg ajánlom, ezzel elkerülheted hogy bekövesedj mint mi is.
Próbálj meg most olyanokat enni és inni ami epekímélő.
Nekem is volt epekövem, kivetettem annyira fájt bármit is ettem!
Amit ne egyél, uborka, tojás, zsíros ételek mint pörkölt, hasábburgonya, gulyás, rántott ételek.
Egyél paradicsom paprika saláta, könnyű főzelèkek, grillezett csirke hús, párolt zöldségek.
Szia..a legjobb tényleg,ha epekímélő ételeket fogyasztassz.
Csak kevéssé fűszerezz,az előttem írók már adtak tippeket ételekkel kapcsolatban,de itt neten célirányosan is megnézheted,miket ne egyél.
Most olvastam,h a cirtomfű tea is segít és terhesek is fogyaszthatják,ráadásul jó hatással van az idegekre,ha nehezen vagy rosszul alszol,emésztésre..stb.
Én ma vettem,és már iszom is...kellemes ízű ízesítés nélkül is.
Ja.az én epém is vacak:( de a 'jó'ételekkel kordában tudom tartani.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!