Többedik terhesség,nem nől a pocak és nem érzem a mozgást, aggódnom kellene?
Figyelt kérdés
Negyedik gyerek, első háromnál 16. héten már éreztem a magzatmozgást és volt kis pocakom is, mások számára is észrevehetően. Most a negyediknél 16. héten laposabb a hasam mint valaha, a szokásos étvágyam sincs meg, rossz előérzetem is van. Egy hete éreztem a magzat mozgását, és egyszer a csuklását is, azóta semmi. Dokihoz nem mehetek, mert nincs "értékelhető panaszom". 12. héten minden rendben volt vele, genetikai eredménye is jó volt. Egy hét múlva kell mennem újra. De nem érzem magam állapotosnak kb egy hete. És nagyon aggódom.
Volt valaki ilyen helyzetben h teljesen eltértek a fent említett dolgok az előző terhességekhez viszonyítva?
máj. 4. 11:20
11/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom 😢 Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!