Újra elvetélek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Decemberben 6 hetesen elkezdtem barnázni, ügyeleten írtak Utrogestant, egy hét alatt elmúlt a barnázás de sajnos missed ab lett a vége.

Április 12-én pozitívat teszteltem egyből elkezdtem 3x1 Utrogestan kúpot használni, tegnap töltöttem a 6. hetet és 1cm-es vérdarab volt a wc papíron, és azóta nagyon világos barna folyás törlésnél.

Orvoshoz holnap tudok menni, Utrogestant használom pozitív teszt óta, így szerintem ő se tudna mit tenni.

Ultrahangon még nem voltam, jövőhétre van időpontom.

Képet nem szeretném csatolni mi jött ki belőlem.

Volt valaki akinek ezek ellenére megmaradt a baba?

Ez lenne már a 3. vetélésem, de ezek közt született két egészséges gyermekem.

Köszönöm előre is

2024. máj. 1. 07:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem javasolt vizsgálatot még az orvosom.

2014-ben szültem a lányom

2016-ban elvetéltem

2018-ban született a fiam

És múlt decemberben vetéltem.

Azt mondta mivel két vetélés közt szültem egészséges gyermeket ezért nem tartja indokoltnak.

Nyilván ha ez a terhesség is vetéléssel vegződik más lesz a véleménye.

Köszönöm kedves 7-es válaszoló.

Szerencsére a 10 éves lányom és a 6 éves fiam nem így gondolja.

Multkor egy csepp barnázáskor futottam a kórházba, hazaküldtek pihenni Utrogestannal.

Szerinted most mi történne???Ugyan ez, mert nem tudnak mit tenni.

2024. máj. 1. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

En 5 hetesen barnazni kezdtem majd 8 hetesen elontott a ver. Nekem is volt missed abom elotte.

Kiderult hogy csak hematoma volt. Most 5 hónapos a fiam.

2024. máj. 1. 15:39
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi,jó olvasni, hogy jól is végződhet.

Emeltem az utrot 3x2-re, reggel óta nincs semmi a betéten.Viszint törlésnél mindig van egy nagyon világos barna a papiron

2024. máj. 1. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a 6. héttől a 15. hétig majdnem follyamatosan barnáztam, kétszer közben nagyobb vérzésem is volt. Most 18 hetesen minden rendben, már érzem a mozgását.

Végződhet jól is, rosszul is, ezt ennyiből nem lehet megmondani. A bő, piros, darabos vérzés és görcs nem jó, azzal be kell menni azonnal. Nekem a hematómát egyébként csak a nagy vérzés utáni napon látták, aznap nem is.

2024. máj. 1. 19:24
 15/20 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál reggel.

Vérzés, barnázás mar nincs, igazából tegnap még pici barnázás volt, de nagyon halvány.

Crl 7mm, jó szívműködés

Pihennem kell sokat, es folytatni az utrogestant.

2024. máj. 2. 09:34
 16/20 anonim ***** válasza:

8#

Ma voltam dokinál, van szívhang. Barnázgatok, de minden rendben. 2 hét múlva megnéz azért, hogy továbbra is rendben van-e minden🙂

2024. máj. 2. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:

8#

Még annyi, hogy írt fel progeszteront meg nem tudom még mit. Holnap megyek kiváltani.

2024. máj. 2. 19:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Azóta 33 hetes vagyok, December 24-re várjuk a kislányunkat.:)
nov. 4. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Nekem azóta megszületett a kisfiam augusztus 20-án😁

nov. 4. 20:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok!Jó egészséget Nektek!:)
nov. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!