Vörös színű vércseppek a wc papíron 5 hetes terhesen=elvetélés?
Első!Pont ezért nem kell sehovasem rohanni.Minek?Szerinted mit tudnak tenni?Ha jol tapadt,meg marad,ha nem akkor ennyi volt.
Az hogy nem fáj a hasad semmit nem jelent.Nekem ,4 vetélésem volt és egyiknél sem volt falat kaparó fájdalom.Minden jót,kitartást!
Nyilván én is mindent megteszek a gyermeke(i)mért, mert már van egy lányom. Attól, mert nem rohantam az ügyeletre nem érzem magam sz*r anyának. Ugyanis az első tethesség alatt pont ez a túl parázós, mindenért kórházba rohanós kismami voltam.
Holnap fogad a saját nőgyógyászom.
Egyébként sajnálom, akiknek vetélésük volt :( borzasztó lehet :( olyan kérdésem lenne még felétek, hogy ha éjszaka már csak barnás folyás volt, illetve még reggel is, akkor az véleményetek szerint mitől lehet? Tudom ezer meg egy oka van. Csak, hogy tapasztalt-e valaki ilyet, és később mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!