Ha veszelyeztetett terhes vagy korodbol kifolyolag akkor az miben gatol pontosan?
Semmivel.
39 évesen szültem ,többszöri vérzéssel,2 veteléssel elötte. A szülésig dolgoztam.
Ha van valami magzatra/anyára ártalmas gond akkor avatkoznak közbe ha kell.
A kor nem indokolja.
Én több dolog miatt voltam veszélyeztetett: korom, alapbetegségek (asztma, szarkoidózis) és egy korábbi vetélés miatt lettem veszélyeztetett terhes, igazából akkor még semmiben sem gátolt, dokival egyeztetve táppénzre sem mentem.
Akkor lettem kb. minden mozgásról letiltva (sétán kívül) szinte, mikor 12. heti genetikain már látszott, hogy rossz helyen tapad a lepény, de ez is csak annyiban korlátozott, hogy minden mozgást óvatosabban csináltam, nem cipekedtem, nem hajlongtam ész nélkül stb.
Szerintem érzed azt, hogy mi sok neked, elég az óvatosság (de ez egy teljesen átlagos terhességnél sem árt szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!