Amennyiben nem tudtam a cukorproblémáimról és ettem mindent lehet baja a 13 hetes magzatomnak?
Hagyjátok már ezt a hipozást. Igen, fog, de teljesen egészséges emberek is!
Velem rengetegszer volt ilyen, mint a kérdezővel. Voltam cukorterhelésen. Nem voltam cukorbeteg, se IR. Azért a múlt idő, mert most terhes vagyok és tutira számítok GDM-re. Egyelőre mindent eszem. De nekem soha nem is volt ilyen jó kezdő cukrom, mint neki.
Az, hogy "leesik a cukor" teljesen általános dolog mindenkinél. Pont ez különbözteti meg a gyors felszívódású szénhidrátokat a lassútól. Az meg, hogy valaki 4 óra nem evés utan rosszul lesz, pláne terhesen, természetes. Főleg, ha valami gyors felszívódású vackot evett előtte.
Szóval ne riogassátok már, a stressz se tesz jót.
Kérdező! Ha aggódsz, kérj előre hozott terhelést, de nyugi, semmi gond nincs még.
Mi lett kérdező? Most futottam bele újra a kérdésedbe, mert ahogy számítottam, érintett lettem és ilyeneket kerestem.
Nekem 25 hetesen még elfogadható volt a terheléses. Azt mondta a diabetológus, ezzel be se menjek, de kér kontroll terhelést a korom miatt, 31-32. héten. Az volt ma. Az már jó sz@r lett☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!