Babát tervezünk! Jászberényben kik a nőgyógyászok?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk, hogy melyikhez menjek mert kevés infóm van róluk. (pár éve élünk csak Berényben).Írjátok meg tapasztalataitokat, véleményeiteket a jb.-i nőgyógyászotokról.2009. jan. 5. 13:43
1/4 anonim válasza:
Szia!Én Dr. Dallos Lászlóhoz járok most a második babámmal ,az elsőt is nála szültem.A magánrendelése a jb.-i kórház szülészeti osztályán van, hétfőn és szerdán 16-18h-ig.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia Válaszadó! Köszi az infót de ha lehetséges írj róla néhány szót: természete, kora, hozzáállás stb..
2009. jan. 5. 14:11
3/4 anonim válasza:
Gondolhatod,hogy meg vagyok elégedve a hozzáállásával,különben nem nála akarnám szülni a 2.babámat is.A kora szerintem mellékes,de olyan 45-50 körül lehet.A természetével sincs semmi bajom,őszinte és segítőkész.
4/4 anonim válasza:
Szia!Én Dr Balogh Jánosnál szültem aki mellesleg a szülészet főorvosa nincs magán rendelése de bármikor hívható és ha szükségem van valamire csak hívom és rögtön fogad a kórházban.Én meg voltam elégedve vele nem húzott le anyagilag mint a legtöbb orvos a kismama páciensét,csak akkor rendelt be ha kötelező vizsgálat volt,ellentétben amit hallottam a többi orvosról hogy elég sűrűn hívogatják be a pácienst és az fizetgethet.Odafigyelt rám maximálisan.Amíg benn voltam láttam a többi orvost is és szerintem még Zrupkó Ferenc is jó lehet ő is nagyon segítőkész és figyelmes.Egyébként amikor én bent voltam a szobatársam babájának a fejét megvágta császár közben Dallos doktor a műtét során :( de biztos véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!