Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szedtek vashiányra?

Mit szedtek vashiányra?

Figyelt kérdés
Novemberben vettek vért tőlem utoljára,és már akkor egy kissé kevesebb volt a vasam mint a határérték.Legközelebb majd csak 4hét mulva vesznek vért megint,februárban.A védőnő nem mondta hogy szedjek vasat,de szerintem kellene,32 hetes vagyok.Ti szedtek?
2009. jan. 5. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
maltofer fol t szedtem de én már 20 héttől...napi egyet de ezt fel kell íratni
2009. jan. 5. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

ÉN végig a Béres vasat szedtem, és soha nem volt gond a vasammal. Próbáld ki, szerintem jó.

34 heteske

2009. jan. 5. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Én Béres Vasat szedtem, és rendben is volt tőle a vérképem!

Üdv, 1 hónapos édesanya

2009. jan. 5. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Én is Maltofer Fol-t szedtem.
2009. jan. 5. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Az orvosom írta fel4 héttel ezelőtt a vérvételem alapján.A neve: Neo-Ferro Folgamma(2x1).Most vagyok 32 hetes és most kell mamennem megint vérvételre.

2009. jan. 5. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor szedjek,igaz?Ártani nem ártok vele:)!Mennyibe kerül a béres?
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Nekem a terhesség közepétől kellett szednem vasat. Maltofer rágótablettát írtak. Most szoptatás alatt szintén Maltofert írt az orvos,viszont most olyat amiböl 3*1-et kell bevenni. A rágótabit lehet kapni recept nélkül is viszont úgy kb.500 ft-tal drágább.
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Beszéld meg az orvosoddal.É nem szedtem csak azt amit az orvos felírt.
2009. jan. 5. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Maltofer Fol rágótablettát, az elején, aztán szóltam a dokinak, hogy adjon mást, mert utálom szétrágni.

Felírt Neo ferro Folgamma-t, de attól nagyon székrekedésem lett, úgyhogy viszatértem a Maltofer-hez.

2009. jan. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!