Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami tippetek nyugtalan...

Van valami tippetek nyugtalan alvásra? 6 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon nagyon nyugtalanul alszok kb. 1-2 hete. Gondolom a terhesség miatt van, mert ilyen mértékű kialvatlanságban még nem volt részem. Mit tegyek? Éjszaka nem tudok jókat aludni, pedig tudom, hogy szükségem lenne a pihenésre.
2010. okt. 27. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
kamilla tea, meleg cukros tej?
2010. okt. 27. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, nálam is ez a helyzet :S Már a második babám várom és az elsőnél sem sikerült kitalálnom semmi értelmeset. Próbáld túlélni ezt a 12 hetet, utána jobb lesz :D Boldog babavárást!
2010. okt. 28. 10:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Gratulálok én is neked! Azt olvastam, hogy talán a citromfű tea nyugtató hatással bír és lehet tőle aludni. Ma este kipróbálok egy csészével.

És boldog babavárást neked is!! :)

2010. okt. 28. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

én is 6 hetes vagyok és nekem azt mondták lefekvés előtt fél órával egyek egy magne b6-ot

nekem beválik elég jól

boldog babavárást!

2010. okt. 28. 13:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Én Elevitet szedek már 1 hónapja és hétfő óta plusszba még magne B6-ot is a doki tanácsára, de az alvásba nem nagyon segített még. Viszont rosszulléteim nincsenek. Te hogy érzed magad? Voltál már Uh-on? Mekkora a babó?
2010. okt. 28. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is 6 hetes vagyok...most nálam is ugyan ez van..napok óta nem alszom és közben fáradt vagyok :( 2. baba uh napközben nem tudok pihenni a 9 hósom mellett:)) remélem hamar elmúlik! Én nem voltam még orvosnál, majd csak jövő 7-en megyek.

Boldog baba várást!

2010. nov. 2. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!