Rosszat tennék a babának?
Figyelt kérdés
A férjem kapott 2 üveg somersbyt. Kedvenc italom volt régen. Megkívántam. Ihatok vele egyet? Vagy hanyagoljam? 32 hetes kismama vagyok.ápr. 13. 12:12
1/12 anonim válasza:
A babának semennyi alkohol nem tesz jót. Egy korty se. Leszedálod vele. Viszont különösebb hosszú távú hatása sincs egy ilyen alkalomnak. Neked kell eldöntened, mennyit ér meg neked, hogy megidd.
2/12 anonim válasza:
Én nem innám meg, de valószínűleg egy üveg nem okozna semmit.
3/12 anonim válasza:
Nekem lelkiismeret furdalásom lenne, de te tudod. Ihatsz még eleget szerintem.
4/12 anonim válasza:
Igaz, 12 hetes voltam csak, amikor a védőnő azt mondta hogy Szilveszterkor nyugodtan megihatok egy pohár pezsgőt vagy bort, de mivel én nem szeretem abszulut az alkoholt, nem ittam semennyit. Nem tudom számít e ebből a szempontból, hogy te már 32 hetes vagy.
6/12 anonim válasza:
Kedvencem ez a cider, terhességem óta várja kamrában, hogy megigyam. 13 hónapos a fiam, mivel szoptatom, még mindig nem ittam meg.
7/12 anonim válasza:
Van 0s belőle, ha annyira kívánod.
En is iszom néha egy 0s sört most a jó idokben kint a kertben, de alkoholosat nem innék.
8/12 anonim válasza:
Legyen annyi onuralmad szerintem, hogy amíg terhes vagy, nem iszol, mert egy az egyben átmegy a babába így az alkohol, és nem, nincs az a mennyiség, ami biztonságos neki. Ha megszületett, és mondjuk ritkábban szoptatsz már, sok idő eltelik két szopi közt+esetleg a biztonság kedvéért fejsz is egyszer a kettő között, hogy a pangó tejben se legyen alkohol, oké.. szerintem. A te döntésed nyilván, de szerintem egy ital sem ér annyit, hogy a születendő babád egészségét kockaztasd.
9/12 anonim válasza:
Nem innék alkoholt terhesen. De nem értem kérdező, van belőle 0%-os. Igyál olyat addig.
10/12 anonim válasza:
Igyál inkább egy almafröccsöt. ( almalé szódával)
Vagy ha nagyon nem bírod ki, csinàlj fröccsöt a ciderből. De azért annyira nem kibírhatatlan alkohol nélkül kismamának lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!