Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszat tennék a babának?

Rosszat tennék a babának?

Figyelt kérdés
A férjem kapott 2 üveg somersbyt. Kedvenc italom volt régen. Megkívántam. Ihatok vele egyet? Vagy hanyagoljam? 32 hetes kismama vagyok.
ápr. 13. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
A babának semennyi alkohol nem tesz jót. Egy korty se. Leszedálod vele. Viszont különösebb hosszú távú hatása sincs egy ilyen alkalomnak. Neked kell eldöntened, mennyit ér meg neked, hogy megidd.
ápr. 13. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Én nem innám meg, de valószínűleg egy üveg nem okozna semmit.
ápr. 13. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Nekem lelkiismeret furdalásom lenne, de te tudod. Ihatsz még eleget szerintem.
ápr. 13. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Igaz, 12 hetes voltam csak, amikor a védőnő azt mondta hogy Szilveszterkor nyugodtan megihatok egy pohár pezsgőt vagy bort, de mivel én nem szeretem abszulut az alkoholt, nem ittam semennyit. Nem tudom számít e ebből a szempontból, hogy te már 32 hetes vagy.
ápr. 13. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Egy pohàrnyitòl nem lesz baja.
ápr. 13. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Kedvencem ez a cider, terhességem óta várja kamrában, hogy megigyam. 13 hónapos a fiam, mivel szoptatom, még mindig nem ittam meg.
ápr. 13. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Van 0s belőle, ha annyira kívánod.

En is iszom néha egy 0s sört most a jó idokben kint a kertben, de alkoholosat nem innék.

ápr. 13. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Legyen annyi onuralmad szerintem, hogy amíg terhes vagy, nem iszol, mert egy az egyben átmegy a babába így az alkohol, és nem, nincs az a mennyiség, ami biztonságos neki. Ha megszületett, és mondjuk ritkábban szoptatsz már, sok idő eltelik két szopi közt+esetleg a biztonság kedvéért fejsz is egyszer a kettő között, hogy a pangó tejben se legyen alkohol, oké.. szerintem. A te döntésed nyilván, de szerintem egy ital sem ér annyit, hogy a születendő babád egészségét kockaztasd.
ápr. 13. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem innék alkoholt terhesen. De nem értem kérdező, van belőle 0%-os. Igyál olyat addig.
ápr. 13. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

Igyál inkább egy almafröccsöt. ( almalé szódával)

Vagy ha nagyon nem bírod ki, csinàlj fröccsöt a ciderből. De azért annyira nem kibírhatatlan alkohol nélkül kismamának lenni

ápr. 13. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!