Szerintetek ez szellemcsík és én képzelődök?
Nem tudom hanyadik napon lehetek, most hagytam abba a fogamzásgátlót így még nem állt be a rendszer.
Sajnos ez most negatív, de amíg nem jön meg van esély.
Látom, hogy mi miatt tetted fel a teszted. De ha megnézed a kontroll zóna előtt ugyan úgy van egy ilyen átmenet, van a teszten egy sötétebb sáv középen és annak a jobb szélét látod.
Drukkolok, hogy hamar sikerüljön a baba.
5 évet vártunk az első gyerekre így sokat meresztgettem tesztekre a szememet hátha látok valamit, szóval én megértelek és nem ítélkezem.
Lesz majd ott egyszer csík. :)
Ugyanilyen tesztem az elmaradt menstruáció utáni 3. napon volt közepesen erős pozitív. A teszt csík ugyanolyan széles/vastag volt, mint a kontroll csík csak halványabb, úgyhogy inkább azt figyeld mennyire széles és rózsaszínes vagy szürkés a csíkod.
Én is rengeteg tesztre hittem, hogy pozitív pusztán a vékonyabb, szürkés csík miatt ami kijött.
Egyébként így, hogy nem tudod hanyadik napon vagy még simán lehetsz babás, szóval semmiképp ne keseredj el, csinálj 1-2 nap múlva új tesztet 😀
Egyébként a pozitív tesztem előtti néhány nap nekem negatív tesztjeim voltak (facelle 10es erősségű), úgyhogy én teljesen abban a hitben voltam, hogy menstruálni fogok csak késik, de csak nem jött meg és bumm ott volt a második csík.
A negatív teszt akkor is negatív, ha megveszel egy pozitívért, sajnálom.
Ebbe a tesztbe csak belellátod de az nem zárja ki a lehetőséget hogy pár nap múlva egy pozitívat fogsz a kezedben.
Szia!
Nekem is PCOS+IR komboval lett babám és előtte 9 évig szedtem fogamzásgátlót. Amit tudok tanácsolni, hogy legyetek minden másnap együtt hátha elcsípitek a peteérésed illetve kezdj el szedni vitamint(Pl femibion babatervezés) illetve Inofolicot. Sajnos ez most negatív, de kívánom, hogy mihamrabb sikerüljön!! 😊
Az én manóm már 1,5 éves 😊
UPDATE
Bár az a teszt amit a kérdéskor feltettem valószínű még negatív volt azóta tegnapra lett egy egyértelmű pozitív, ami sajnos mára vetéléssel végződött. Viszont ennek ellenére is köszönöm mindenkinek aki velem együtt izgult!❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!