Száradási csík, vagy korai pozitív teszt?
Szerintem száradási csík szerűség, de alig dereng az is.
Miért kell ilyen korán tesztelni? 😩
Annyira nem értem ezt meg.
Azt megértem hogy ha nagyon vágyik az ember a babára, de azzal mi lesz jobb ha előre tesztelgetünk? És ha pozitív lenne de csak kémiai és mensivel elmenne? Semmi értelme ilyenkor tesztelgetni. Ha pozitiv akkor 3-4 nap mulva is az lesz, es legalabb az már biztos. Ha negativ meg tök mindegy, igy is ugy is meg fog jönni.
Egyébként embert nem láttam még akinek 11 dpo-n bármilyen tünete is volt ami terhességre utal.
Ilyenkor ugyanugy lehet pms mint bármi.
Söt, mindkét terhességemnél teljesen elmaradtak a pms tünetek..nem hogy másmilyen, de semmilyen tünetem volt a menstuáció idejéig, de még utana se.
Magatokkal szurtok ki, az ilyen tesztelgetessel, bekepzelessel.
Ez egy nem jól fejlődő terhesség lett de 11 dpon nem kellett keresgetni, és szerkeszteni hogy látszon.
Amikor jól fejlődött a terhesség 11 dpon, már a 25 ös teszten is látszott.
Hat én tipikusan tok negatívak szoktak látni azokat a teszteket, amiken mások egyöntetűen állítják, hogy pedig ott a csík! De a te teszteden látni a csíkot.
Ettől függetlenül, nem tudom hogy száradási csík vagy pozitív e, és ha pozitív lenne is , a terhesség ilyen korai szakaszában minden 3-4.terhesseg abortusszal végződik, legtöbbször mint kémiai terhesség. Ezért nem is érdemes előre tesztelni...
A tünetekkel kapcsolatban : barátnőm pár nappal a menzije előtt már érezte, hogy borzasztóan feszülnek a mellei, furán érezte magát, mondtam is neki, hogy ne figyelgesse magát ennyire az első próbálkozós hónapban, mert begolyozik (én 1,5 év után lettem terhes). De tényleg terhes volt már akkor, szóval van, hogy korábban jönnek a tünetek.
Ennek ellenére az esetek többségében a nők csak bekepzelik és túl hamar tesztelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!