Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Száradási csík, vagy korai...

Száradási csík, vagy korai pozitív teszt?

Figyelt kérdés
Tudom, ezer ilyen kérdés van, engem mégis megnyugtatna, ha nem hinném őrülnek magamat és valóban nem hallucináltam oda a második csíkot. 11. dpo-n csináltam a mai nap folyamán egy tesztet puszta kíváncsiságból. Szeretnénk babát, leszakad a cicim, fehér krémes folyásom van, szúrkál a hasam, de ez PMS is lehet. Ti is látjátok? (Csinálok akkor is, ha nem jön meg, de olyan izgi.)

2023. szept. 26. 18:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Az eredetijét tedd fel, ne egy szerkesztett képet!
2023. szept. 26. 20:29
 12/29 A kérdező kommentje:

[link]

Igazából baromi halvány. Inkább várok.😄

2023. szept. 26. 21:03
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
Ez teljesen szürke, sajnos ez negatív
2023. szept. 26. 21:11
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ilyen volt a tesztem negatívként. Amikor pozitív volt brutál erősek voltak a csíkok.
2023. szept. 26. 21:26
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem éltem bele magam szerencsére (még). Szombatra nem várom, ha megérkezik akkor így kellett lennie, ha nem, akkor csinálok még egy tesztet. Köszi a válaszokat!😊
2023. szept. 26. 21:29
 16/29 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli! Éreztem! Tudtam, hogy láttam valamit! Remélem a legjobbakat!

2023. szept. 27. 07:10
 17/29 anonim ***** válasza:

Az lesz az 😏 erősödött

Szorítok, hogy ez így menjen 🤞

Az ovud időpontja biztos? Nekem 10 dpon délutáni pisiből volt olyan, mint neked az előző. Reggeli elsőből szépen látszott. 🤗

BK

2023. szept. 27. 07:33
 18/29 A kérdező kommentje:

Nagyjából gondolom, hogy 16-a lehetett + babafalvás naptárból. Furcsállottam, hogy ennyire fáj a cicim + a folyás. Ismerem a testem valamennyire. Ilyen a végeredmény, remélem így is marad és csak erősebb lesz! (Igen, zokogtam egy kört és visítva ugráltam a szoba közepén.🤣)

[link]

2023. szept. 27. 07:52
 19/29 anonim ***** válasza:

Rendben lesz ez , szép teszt ☺️

Tuti akkor most vagy a 11 dpon, tegnap még csak 10 volt és délutáni pisi.

Én pár napja teszteltem pozitívat, remegtem, fel le járkáltam a lakásban és csak annyit bírtam ismételgeti, hogy b*szki,b*szki,b*szki xd Úgyhogy a te reakciód bőven társadalmilag elfogadottabb volt. 😂🤗

BK

2023. szept. 27. 08:00
 20/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked is! Óriási érzés, komolyan. Vigyàzz magatokra, köszi a válaszokat!🥰
2023. szept. 27. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!