Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31. hét, Cervix 1110-es....

31. hét, Cervix 1110-es. Visszatartással meddig húzhatom?

Figyelt kérdés

1 hetet kórházban töltöttem jóslófájások és görcsök miatt. Tüdőérlelőt és visszatartó injekciót kaptam, de tegnap hazaengedtek.

Nem szeretnék még szülni mert a baba csak 1200 gramm.

Szerintetek meddig lehet ezt elhúzni? Hasonló tapasztalat, értékek?

2010. okt. 27. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Hazaengedtek? Nekem 34. hétben volt ennyi, 3 hétig bent feküdtem, napi 3*2 Magne B6, és 3*1 Seduxennel sikerült benn tartni 38+4-ig.

Gondolom, megszűntek a görcsök, nagyon sokat pihenj,feküdj, és jobbak az asélyek!

2010. okt. 27. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sokat nem tudok segíteni, de a 2. babámmal úgy jártam, hogy a 9. héten lett 1110 a cervixem, és görcsöltem. Semmit nem kaptam, mondván úgyis elvetélek... Lényeg a lényegben, hogy nekiálltam Magnesii Citricit szedni, napi 3*1 szemet. A 36. hétig szedtem, és a 42. hét elején indították a szülést.

Szedj magnéziumot, a fent írt a legjobb!!! Reci nélkül is vehetsz!

Pihenj sokat! Igyál sok folyadékot és nyugi!!!

2010. okt. 27. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Én így voltam a 34.héten. Aztán hazaengedtek 35.héten, hogy semmi gáz nem lehet, de pihi, mert a baba nincs 2 kg. Vasárnap haza mentem, hétfőn megszületett a lányom, 3170 gr, és 52 cm lett!
2010. okt. 27. 16:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem is ezt a magnéziumot kell szednem napi 4x2-öt 6 óránként.

Az osztály orvosai nem akartak hazaengedni de a dokim elengedett.

Furcsáltam én is. Sőt azt mondta hogy 2 hét múlva menjek vissza vizsgálatra.

Itthon szerintem jó ha 34 hétig kibírom az egyik doki szerint. Van egy 2 éves lányom. Sajna m a is elég sokat keményedek pedig pihenek és beszedtem a gyógyszereket.

2010. okt. 27. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

36+4 hetes vagyok és eddig még sikerült kitartani bár a keményedések nem múltak el. Sőt most abba kellett hagynom a magnéziumot és csak rosszabb és fájdalmasabb is.

36 hetes Uh-n kiderült hogy a baba éppen csak 33 hetesnek felel meg és a lepényem is kezd meszesedni.

Most 2 naponta nst meg heti 2x uh.

Új dokit is fogadtam mert a régi....nah hagyjuk, felőle meg is dögölhetek.

Szóval a mostani orvosom 1 hetet vár és az eredményektől függően kiveszi a babát vagy így vagy úgy.

2010. dec. 6. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!