Tegnap csináltam tesztet nagyon erős lett örülök is neki de naptár szerint 5hetes 3napos vagyok de a mellfeszulesen kívül semmi tünetem nincs nem hányok néha görcsöl a hasam.Felek ne hogy baj legyen mindenki írja már ilyenkor kell lenni tüntetnek?
Igen az értéket kell😊 Valószínűleg ezért nincs hányingered mert még nem olyan magas a hcg. Nekem szerdán volt 2500, de csak pénteken kezdődött a hányinger.
Ennek az értéknek kell holnap minimum a duplájának lennie, az nem baj ha magasabb. Nekem 900-ról lett 2500 két nap alatt, szóval ha több lesz mint a duplája ne aggódj😊
Köszönöm😊
Egy vérvételből csak az derül ki hogy van hcg a szervezetedben, a lényeg hogy duplázódik e majd. Mindenkinek más a szervezete, nem egyformán termeli a hcg-t.
Szurkolok hogy minden rendben legyen🤞
#23! Egyelőre jó, ha nem 5+3 vagy. Ahhoz kevés. Mikor volt először+ teszted? Azon ne aggódj, ha jobban nő, mint a duplája, az nagyon ritkán baj. Nekem sokkal jobban nőtt, semmi baj nem volt.
Nekem 4+3-nál volt 900 a hcg, szóval nálam kb 4+1-nél lehetett olyasmi az érték mint neked tegnap. De én biztosan tudom az ovu napját. Ha te nem tudod biztosra lehet hogy pl. egy héttel később volt ovud. Próbálj megnyugodni és ne a legrosszabra gondolni. Tudom hogy nem egyszerű, én is mindig parázok valamin, de az idegesség sem tesz jót.
#22,#24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!