Tegnap csináltam tesztet nagyon erős lett örülök is neki de naptár szerint 5hetes 3napos vagyok de a mellfeszulesen kívül semmi tünetem nincs nem hányok néha görcsöl a hasam.Felek ne hogy baj legyen mindenki írja már ilyenkor kell lenni tüntetnek?
Figyelt kérdés
márc. 31. 08:57
2/49 anonim válasza:
Dehogy kell lennie tünetnek... Van aki semmit sem érez abból hogy terhes amíg meg nem mozdul a baba.
De ha valaki nagyon "várja" a hányingert az is inkább 6-7. hét környékén jön, 8. hét körül tetőzik.
3/49 anonim válasza:
És hol írja mindenki? Mert értelmes oldalakon pont az ellenkezőjét olvashatod.
4/49 anonim válasza:
3 gyerekem van, első 2 nél semmit nem éreztem csak hogy nő a hasam
5/49 anonim válasza:
Nekem is csak a mellem feszült, és még az se mindig, nyugi! :)
De a hányinger még amúgy is korai lenne, lehet pár nap, és visszasírod ezt a mostani állapotot 🙂
6/49 anonim válasza:
Dehogy. Ha van is, később jellemző, 6.hét után. Ha ez vigasztal, nekem mellfájdalom se volt. Később se. Egyedül csak álmos voltam mindig, még most is.
7/49 anonim válasza:
Ne kívánd a hányingert. 2 hónapig 0-24-ben hányingerem volt, majd 5 hónapig hánytam. Nem buli.
Élvezd a nyugodt, zavaró tünetektől mentes terhességed.
8/49 anonim válasza:
Gratulálok! Mindkét terhességem során éjjel nappal hánytam a 20. hétig, de 7 hetesen kezdődött a hányás. A hányinger betöltött 6. Hét után. Nyugalom, ha nincs tünet is minden rendben lehet, tünetek mellett vételtem el többször. Garancia nincs, próbálj nyugodtan hozzáállni.
9/49 anonim válasza:
Nyugi, nekem sem volt. 7.héten ütött be a hányinger, addig semmi nem volt.
Könnyű terhességet kívánok!
10/49 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem vagy rosszul😊 Nálam amint elkezdődött a 6.-ik hét jött a hányinger, egy élmény így menni most a hétvégén is vendégségbe, úgy hogy ugye nem tudja még senki🙈 Hátha szerencséd lesz és nem lesz hányingered, barátnőmnek semmi baja nem vált a terhesség alatt és rendben megszületett a kislánya. Boldog babavárást!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!