Ez alapján nektek bejött a baba neme?
Nem tudom, mire alapoz, de eddig minden stimmelt, amiket végigpróbáltam.
Valamint ez érdekelne még, kinek jött be, mert még ennek lehet valóságalapaja:)
(A kínai bár nálam eltalálta mindet, annak számomra nem nagyon van magyarázata, így fel se hozom :D )
Nekem is lányt ír a leendő babámra (IS), de még nagyon az elején vagyunk (7.hét).
3 lányom van (őket eltalálta.)
Mi május végén megyünk a 12.hetes UH-ra. Vagy nem fogják látni még a nemét, vagy megerősítik, hogy ismét kislány 😅
Reméljük, ha a 4ik kislány, te jobban fogsz reagálni, mint az előző válaszoló
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Vagy elcserélitek őket 🤷🏻♀️
Őszintén megmondom, sírógörcsben törtem ki, mikor a 14 hetes UH-n közölték, hogy a 3. is kislány.
Nem azért, mert ő lány, hanem mert szerettem volna egy fiút, és tudtam, hogy több gyerekem nem lesz, de beletörődtem.
(Remélhetőleg a válaszoló is így lesz.)
Most 6 évvel később, a termékeny napokat elkerülve, de mégis terhes lettem.
Nem terveztük, de ha így alakult, hát legyen.
Viszont abszolút nincs meg bennem az, hogy görcsösen ragaszkodjak ahhoz, hogy márpedig fiút akarok.
Az egyetlen, amit akarok, hogy minden rendben menjen, és egészséges gyerekem szülessen!🙏🙏🙏 (Akàr fiú, akár egy újabb kislány.)
A kérdést mindössze a kíváncsiság miatt írtam ki.
Köszi 22, hogy ennyire szemfüles vagy és még itt is rúgj belém.
Nyilván nem fogom elcserélni a gyerekemet...
Az egészsége az elsődleges és nem lennék boldogabb egy beteg kislánnyal, mint egy egészséges fiúval.
Az együttléteket sem terveztem meg a neme miatt, már várandós voltam mire ezt a kérdést találtam. Csak érdekes volt, hogy minden más stimmelt, kivéve most ennek a babának a neme.
Most jövünk az UH-ról.
Nem akartam elhinni, 3x kérdeztem vissza, de láttam a monitoron én is.
Kisfiút várok 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!