Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez alapján nektek bejött a...

Ez alapján nektek bejött a baba neme?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom, mire alapoz, de eddig minden stimmelt, amiket végigpróbáltam.

Valamint ez érdekelne még, kinek jött be, mert még ennek lehet valóságalapaja:)

[link]

(A kínai bár nálam eltalálta mindet, annak számomra nem nagyon van magyarázata, így fel se hozom :D )

márc. 30. 14:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

az első link alapján nekem a 2 már megszületett gyermekem fogantatási időpontjával számolva fiút adott ki, ami stimmel. a mostanira kislányt ír :D nagyon remélem, hogy bejön, majd írok ide ha el nem felejtem :D

második link: a jelenlegi babának nem tudom még a nemét, mert 9 hetes, de mivel február 6-án és 8-án voltunk együtt (egyik napra 60% lányt, másikra 60% fiút ír) így az sajnos nem mérvadó :D

márc. 30. 20:35
 12/27 anonim ***** válasza:
Az elsőnél mindhármat eltalálta, a kínai naptár is bejött. (3 Fiam van.)
márc. 30. 22:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok, megnéztem saját magam apu és anyu születési ideje alapján és lány vagyok. Ami stimmel 😁
márc. 31. 00:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem tudom a babám nemét de az első kalkulátor szerint lány lesz. Megnéztem saját magamat én is, azt írja lány, ez stimmel. Viszont megnéztem utána az öcsémet és e szerint ő is lány🤣
ápr. 1. 08:43
 15/27 A kérdező kommentje:
Közben kipróbáltam én is még pár rokonnal, ismerőssel. Érdekes módon pont egy testvérpárnál lőtt mellé, mindkettőre lányt írt, közben fiúk mind a ketten :D
ápr. 1. 08:47
 16/27 anonim ***** válasza:

14-15 ilyenkor a születési időt vagy a fogantatás idejét írtátok be?

Csak mert ugye másnál gondolom nem tudjátok mikor fogant😅

Meg ugye ha nem 40.héten született akkor már nem stimmelhet.

Nekem a fiaim 37 és 37+4 hetesen születtek szóval ha a valódi születési időt írom nem feltétlen jó a számítás (azt hiszem nem is volt jó) viszont ha a fogantatás ideje (azt tudom szinte napra pontosan) vagy az eredetileg számított terminust írom úgy stimmelnek ☺️

ápr. 1. 21:48
 17/27 A kérdező kommentje:

Én a születési időt írtam eddig mindig.

A fogantatást sokszor szerintem még magánál se mindig tudja pontosan az ember.

(Nálam 38+4, 41 és 40+2 hétre születtek, de a valóssal és a kiírttal is egyezik.)

ápr. 1. 21:52
 18/27 anonim ***** válasza:

Első gyereknél nálam egyetlen egy próbálkozás volt semmi több úgy biztos maga az aktus, persze tudom ugye lehet ott is pár nap különbség a megtermékenyítés.

2.gyereknél már 8 hónapja hőmérőztem, úgyhogy 2 nap volt esélyes de mindkettővel azonos nem jött ki.

3.baba is február 6 vagy 8-ai aktusból fogant. Szóval viszonylag pontosan megvannak a dátumok☺️

ápr. 1. 22:02
 19/27 anonim ***** válasza:
Három gyerkőcömnél egynél jött be😆
ápr. 1. 23:28
 20/27 anonim ***** válasza:

11/13/16/18 válaszadó voltam. ugye nálam és mindkét már megszületett fiamnál stimmelt a neme. a jelenlegi várandósságomra lányt írt (végre). egész életemben kislányt szerettem volna

ma megjött a prenatest eredménye és megint fiam lesz

ápr. 19. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!