Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony a vérnyomásom 90/60....

Alacsony a vérnyomásom 90/60. Mivel turbózhatnám?

Figyelt kérdés
Terhesség előtt nem volt gond vele, nem kávéztam soha-nem szeretem.Rosszul nem vagyok, csak néha gyenge.Lehet ettől van?18 hetes km.
2010. okt. 26. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát igen, a mozgáshiány is rátesz egy lapáttal. Az első terhességemnél nekem sem volt soha 90/60 alatt, de már akkor is szédelegtem. Meg még annyit mondott az orvosom, hogyha nem javul, nem megy feljebb, akkor kórház és infúzió. Ezt el akarom kerülni.

Remélem Neked is rendeződik hamarosan!

2010. okt. 26. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Az én 'normális' vérnyomásom 80/50. A dokim nem mondott rá semmit, nem is volt még bajom belőle,(ájulás) hanem csak álmosabb vagyok a kelleténél.

30hkm

2010. okt. 26. 15:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Végeredményben nekem sem mondtak semmit, csak, hogy alacsonyka, de mivel nem érzem rosszul magam, inkább délutánonként érzek olyan fáradtságot, vagy mintha hirtelen leesne a vércukrom, de semmi más.Szóval semmi durva-szédülés nincs, néha fáj a fejem.
2010. okt. 26. 15:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsony volt, és mindig majd elaludtam. A hemoglobinom volt alacsony. A doki írt fel vérképzőt és azóta minden ok, a vérnyomásom is!
2010. okt. 26. 15:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Maltofefol-t szedek folyamatosan.Találtam egy kis cappuccinot, most azt iszkorálom, mert nagyon fáj a fejem.Ez a moslék idő se tesz jót!
2010. okt. 26. 15:27
 16/22 A kérdező kommentje:
Múlóban a fejfájás!Ezek szerint csak a vérnyomás volt a ludas!Köszi mindenkinek!
2010. okt. 26. 15:46
 17/22 anonim ***** válasza:

kismama tornázz!

és a zöld tea is élénkít, azt is ihatod nyugodtan.

2010. okt. 26. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy azt írtad, hogy nem szereted a kávét, de a Nescafé 3&1-ben szerintem tök jó és nagyon nem hasonlít a kávéhoz.2 dl tejben 1 tasak meg egy pici cukor!Próbáld ki, hátha beválik!
2010. okt. 26. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:

egy kérdés: "józan paraszti ésszel" ha kávézom, az felviszi a vérnyomásomat, de kis idő múlva elmúlik a hatás, s a vérnyomás visszaesik az eredeti szintre - nem? Vagyis így mesterségesen idézek elő magamnak vérnyomás-leesést, amitől újra csak el akarok ájulni...

Rosszul gondolom?

2011. márc. 4. 10:14
 20/22 A kérdező kommentje:

Nos most vagyok 37. hétben, a vérnyomásom kicsit feljebb kúszott, most 100/60 és 120/80 között van.Normalizálódott.

Nem ittam végül sem kávét, sem fekete teát, kibírtam.

2011. márc. 4. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!