Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél szültetek szolnokon?

Kinél szültetek szolnokon?

Figyelt kérdés
Véleményetek?Mennyit fizettetek?Azt halottam,hogy van olyan doki(nem írom a nevét),aki császárt csinál,holott nem vna feltétlen indokolt!(mást ír a z.jelentésre)!sztem ez nem helyes!szerintetek?
2010. okt. 26. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok.

Erről én is hallottam, hogy sok időre született baba lekerül a korára mondjuk a magas crp miatt, hogy így a kórház több pénzt kapjon az onnan hazaengedett babák után.

A ruhákkal kapcsolatban: mindig mondták a nővérek hétfőn, hogy na, most szép ruhában vannak a babák, hétvégére maradt a szakadt, nyúlott cucc, mert addigra elfogy és egyszer mosnak csak egy héten. Kérdezte valaki, hogy nem lehet-e bevinni ruhákat akár úgy, hogy ajándékba adják az osztálynak, hogy legyen a piciknek több és szebb ruhája, de szintén a sterilitásra hivatkozva nem engedték. Azt főleg nem, hogy a saját babánknak vigyünk be saját ruhát. :( Aki tovább ott volt (hónapokig) nekik popsitörlőt és kenőcsöt kellett bevinni... pelust nem.

A szenvedtetésről:

Én összesen 6 hetet voltam a kórházban, ebből az első 10 napot a hetediken a terhespatológián, miután meglettek a babák pár napot a gyermekágyas osztályon voltam (6.), majd vissza a hetedikre pár napig, majd le a negyedikre a kismamaszállóra... Szóval tapasztalhattam több részt is a kórházban. Összességében nincs rossz tapasztalatom, talán csak a wc-k állapota volt katasztrofális, sokszor három emeletet kellett lépcsőznünk/lifteznünk, hogy elvégezhessük a dolgunkat, mert a hetediken rendszerint elromlottak a wc-k. A takarítónő meg nem volt hajlandó már este 8 után feljönni... ennyit erről. :)

Ja, a szenvedésről akartam írni: láttam több kismamát, hogy több, mint egy napig is vajúdott, ott járkált a folyosón, vidám volt, beszélgettünk, néha jött neki a fájás, akkor arra koncentrált, majd folytattuk a beszélgetést.. szerencsére vajúdást, "kiabálást" nem hallottam, de volt akit visszaküldtek a szülőszobáról, hogy még nincs ott az ideje, utána meg rohanhattak érte. Még jó, hogy ott van a folyosó másik felén a szülészet. :))

Bocsánat, hogy nem a kérdéshez kapcsolódik, de most hogy visszanéztem és láttam ki miket tapasztalt, leírtam. :)

2010. nov. 4. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Tóth Zoltán nálam is bent volt a császárnál, emlékszem, hogy akkor is ment a poénkodás, konkrétan az, hogy a Magdi anyus miért ment ki a Barátok köztből. :D

(előző voltam)

2010. nov. 4. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:

engem erdődi 2 hete azért akart befektetni, mert 17 kilót híztam..... nov 16ra vagyok kiírva. Hazajöttem saját felelősségre.

Nyilvánvaló, hogy mondvacsinált indok volt, befektettek volna, hogy több pénzt akasszon le a kórház az OEP-től. Még mindig nem szültem meg...

azt hiszem írok egy panaszlevelet az OEPnek...

2010. nov. 4. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Erdődinek úgy tudom egyszer volt egy durva esete,és azóta egyszerűen elküldi azokat a kismamákat,akik bizonyos kilót híznak.Csodálom h téged nem küldött el,több ilyen kismamával is találkoztam,hónapok óta jártak hozzá,aztán egyszercsak kirúgta őket,és kénytelenek voltak másik orvost keresni.Az h téged "csak" be akart fektetni,tőle jó pontnak számít,szerintem szimpatikus lehettél neki..
2010. nov. 4. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:

hál istennek nem az orvosom, hanem ő volt ügyeletes amikor bementem a kórházba, mert befulladtam. Mint utólag kiderült azért, mert a rekeszizmom a tüdőmben kötött ki a mozgékony kisfiamnak köszönhetően:)

erdődiről mindenki tudja, hogy ha 15 kilónál többet hízik a kismama, akkor nem vállalja tovább. Idióta....

2010. nov. 4. 20:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az erdődi nem semmi!anyum mondta,h régen kötelező volt befektetni aki 15kilónál többet hízott!őt is befektette a doki(nem emlékszem a nevére,de még tavaly ott volt a hetényibe)!akkor megnyugodtam,h nem csak én látom így a korát!engem gyenes orsoly akart befektetni,mondván,h nem jó az nst-m!(szülése volt pont tóthnak)!saját felelősségemre hazajöttem-dokim mondta du-án telefonom,h másnap menjek vissza!megnézte rendbe volt az nst!azért merészeltem hazajönni,mert vhogy éreztem,h jól van a babám,meg gyenes odahívta úri szabót-kellett a tanú-és csak lesett,hogy gyenes szerint miért nem jó?!ez volt a 37.héten!mi 7napot voltunk bennt!(ez tavaly volt)képzeljétek volt bennt egy kisbaba akinek csak a 3-ik napon vették észre,h összenőttek a lábújjai!még talán megértem,h az anya nem vette észre(én miután a mellemre rakták rögtön megnéztem a párommal,h meg van-e mindene),de hogy a nővérek se??!amin meg nemrég háborodtam fel,h az egyik ismerősöm aki császáros volt(nem volt indokolt)azt mondta,h ő legközelebb is azt választaná,mert 30perc alatt kint volt a baba,így felesleges szenvedni!még mindíg nem értem ezt a hozzáállást!bár lehet,h csak engem idegesítenek ezek a dolgok!bocsi lányob h ennyit írtam:)sok egészséget mindenkinek!
2010. nov. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!