Kinél szültetek szolnokon?
Második válaszoló vagyok.
Erről én is hallottam, hogy sok időre született baba lekerül a korára mondjuk a magas crp miatt, hogy így a kórház több pénzt kapjon az onnan hazaengedett babák után.
A ruhákkal kapcsolatban: mindig mondták a nővérek hétfőn, hogy na, most szép ruhában vannak a babák, hétvégére maradt a szakadt, nyúlott cucc, mert addigra elfogy és egyszer mosnak csak egy héten. Kérdezte valaki, hogy nem lehet-e bevinni ruhákat akár úgy, hogy ajándékba adják az osztálynak, hogy legyen a piciknek több és szebb ruhája, de szintén a sterilitásra hivatkozva nem engedték. Azt főleg nem, hogy a saját babánknak vigyünk be saját ruhát. :( Aki tovább ott volt (hónapokig) nekik popsitörlőt és kenőcsöt kellett bevinni... pelust nem.
A szenvedtetésről:
Én összesen 6 hetet voltam a kórházban, ebből az első 10 napot a hetediken a terhespatológián, miután meglettek a babák pár napot a gyermekágyas osztályon voltam (6.), majd vissza a hetedikre pár napig, majd le a negyedikre a kismamaszállóra... Szóval tapasztalhattam több részt is a kórházban. Összességében nincs rossz tapasztalatom, talán csak a wc-k állapota volt katasztrofális, sokszor három emeletet kellett lépcsőznünk/lifteznünk, hogy elvégezhessük a dolgunkat, mert a hetediken rendszerint elromlottak a wc-k. A takarítónő meg nem volt hajlandó már este 8 után feljönni... ennyit erről. :)
Ja, a szenvedésről akartam írni: láttam több kismamát, hogy több, mint egy napig is vajúdott, ott járkált a folyosón, vidám volt, beszélgettünk, néha jött neki a fájás, akkor arra koncentrált, majd folytattuk a beszélgetést.. szerencsére vajúdást, "kiabálást" nem hallottam, de volt akit visszaküldtek a szülőszobáról, hogy még nincs ott az ideje, utána meg rohanhattak érte. Még jó, hogy ott van a folyosó másik felén a szülészet. :))
Bocsánat, hogy nem a kérdéshez kapcsolódik, de most hogy visszanéztem és láttam ki miket tapasztalt, leírtam. :)
Tóth Zoltán nálam is bent volt a császárnál, emlékszem, hogy akkor is ment a poénkodás, konkrétan az, hogy a Magdi anyus miért ment ki a Barátok köztből. :D
(előző voltam)
engem erdődi 2 hete azért akart befektetni, mert 17 kilót híztam..... nov 16ra vagyok kiírva. Hazajöttem saját felelősségre.
Nyilvánvaló, hogy mondvacsinált indok volt, befektettek volna, hogy több pénzt akasszon le a kórház az OEP-től. Még mindig nem szültem meg...
azt hiszem írok egy panaszlevelet az OEPnek...
hál istennek nem az orvosom, hanem ő volt ügyeletes amikor bementem a kórházba, mert befulladtam. Mint utólag kiderült azért, mert a rekeszizmom a tüdőmben kötött ki a mozgékony kisfiamnak köszönhetően:)
erdődiről mindenki tudja, hogy ha 15 kilónál többet hízik a kismama, akkor nem vállalja tovább. Idióta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!