Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél szültetek szolnokon?

Kinél szültetek szolnokon?

Figyelt kérdés
Véleményetek?Mennyit fizettetek?Azt halottam,hogy van olyan doki(nem írom a nevét),aki császárt csinál,holott nem vna feltétlen indokolt!(mást ír a z.jelentésre)!sztem ez nem helyes!szerintetek?
2010. okt. 26. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ki ez a doki? Én Mosonyinál fogok szülni nemsokára...

akinél nem szülnék semmi pénzért az Erdődi.

2010. okt. 26. 13:31
 2/16 anonim ***** válasza:

Az ikreim dr. Tornyi Jánosnál születtek 2009. elején császárral.

A már említett két orvost is ismerem, bár csak látásból, Mosonyi pl elég sok szobatársamnak volt az orvosa. Erdődi nekem csak úgy simán nem volt szimpatikus, bár ettől még lehet nagyon jó szakember. :) Egyébként császárnál szerintem nincs is olyan nagy jelentősége, hogy ki csinálja, végülis ez "csak egy műtét", nincs meg az a bizonyos szülés élmény, mint akik hüvelyi úton szülnek, vajúdnak, stb. Nekem ettől függetlenül, hogy kezdettől fogva tudtuk, hogy császárra kell készülni, már a terhesgondozás előtt megvolt, hogy majd Tornyi lesz az orvosom, már a 6. héten is Ő vizsgált meg, akkor derült ki, hogy ikrek lesznek. :) (egyébként korábbi ismerettség alapján döntöttünk mellette) Most jut eszembe, a legelső vizsgálatot nekem Erdődi csinálta, mert neki itt van a rendelője a szomszéd utcában, hirtelen oda szaladtam el, amikor már 40 napra sem jött meg, na meg pozitív lett a teszt reggel... akkor még csak egy petezsák volt. :)

Bocsi hogy hosszút írtam... :)

2010. okt. 26. 13:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Én tóth zolinál szültem 2,5 éve!nagyon jó orvos!végig poénkodta a szülést:)!erdődit tényleg nem nagyon szeretik!nincs baj a császárral,csak ha meglehet szülni normál úton(nincs veszélyben a baba v. anya),akkor nem értem,hogy miért császároznak!ne értsétek félre nem ítélem el a császáros anyákat-csak nem értem,h miért kërik,ha nem muszály!(én is féltem a szüléstől)!
2010. okt. 26. 14:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Én Emődinél szültem.Teljesen átlagos, sem túl jót, sem túl rosszat nem tudok mondani.Nem kért konkrét összeget, mi 30-at adtunk.
2010. okt. 26. 16:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Mi 20-at,mert rövid szülés volt!össz-vissz 120körül volt!ebbe benne van 4db 4d!nem a mozizás végett,hanem,mert pontosabban lehet látni a szerveit,testrészeit!
2010. okt. 26. 16:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is Emődinél szültem,holnap lesz 1 éve,ikreket szintén.60-at adtunk neki,mert ő segített teherbeesni is.2 hónapot feküdtem bent előtte,akinek az legeslegtöbb császára van,az Erdődi.Na ő császároz,ha kell,ha nem.Amúgy én éppen az ellenkezőjét figyeltem meg,amíg ott voltam,vagyis előszeretettel szenvedtetik akár 24 óráig is a kismamát,miután végül is megcsászározzák.Vagy brutális módon megszülesztik az 5 kilós gyereket,úgy hogy nem marad az alfelén egyetlen ép bőrfelület sem.
2010. okt. 26. 17:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Tényleg van,hogy sokáig szenvedtetik az anyát!az biztos,hogy sok a császár is!persze ikreknél más-ott azért indokoltnak vélem!a kórház a császárért több pénzt kap,ha a baba átkerül a korára akkor is!nekem az is furi,hogy sok baba van a korán!bocsi,hogy ennyire elkanyarodtam a témától:)!Gratula a babákhoz!
2010. okt. 26. 17:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi is a korán voltunk.Az időre született gyerekek fertőzés miatt kerülnek át a korára.Azt én ott indokoltnak láttam.
2010. okt. 26. 17:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Fiam is átkerült-fertőzés miatt magas crp miatt!sok babának volt így ott!a kora szobák meg nem igazán voltak sterilek!ruhát se vihettünk be,büfiztetni kisinget adtak:)nem volt t.pelenka!bevinni meg nem lehetett,mert "sterill"a kora!voltak azért nagyon ari nővérek!a cs.osztályon aki van főnővér-az nem semmi:)!
2010. okt. 26. 17:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Én is időre szültem!
2010. okt. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!