Kinél szültetek szolnokon?
ki ez a doki? Én Mosonyinál fogok szülni nemsokára...
akinél nem szülnék semmi pénzért az Erdődi.
Az ikreim dr. Tornyi Jánosnál születtek 2009. elején császárral.
A már említett két orvost is ismerem, bár csak látásból, Mosonyi pl elég sok szobatársamnak volt az orvosa. Erdődi nekem csak úgy simán nem volt szimpatikus, bár ettől még lehet nagyon jó szakember. :) Egyébként császárnál szerintem nincs is olyan nagy jelentősége, hogy ki csinálja, végülis ez "csak egy műtét", nincs meg az a bizonyos szülés élmény, mint akik hüvelyi úton szülnek, vajúdnak, stb. Nekem ettől függetlenül, hogy kezdettől fogva tudtuk, hogy császárra kell készülni, már a terhesgondozás előtt megvolt, hogy majd Tornyi lesz az orvosom, már a 6. héten is Ő vizsgált meg, akkor derült ki, hogy ikrek lesznek. :) (egyébként korábbi ismerettség alapján döntöttünk mellette) Most jut eszembe, a legelső vizsgálatot nekem Erdődi csinálta, mert neki itt van a rendelője a szomszéd utcában, hirtelen oda szaladtam el, amikor már 40 napra sem jött meg, na meg pozitív lett a teszt reggel... akkor még csak egy petezsák volt. :)
Bocsi hogy hosszút írtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!