Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjam meg a higiénikus...

Hogy oldjam meg a higiénikus nyilvánosWC-zést egy 6-7 órás autóút alatt?

Figyelt kérdés
Van tippetek arra, hogy milyen megoldással tudnám biztonságossá tenni a nyilvános wc használatot, hogy biztos, hogy ne kaphassak semmit?
2024. márc. 15. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Terhessegem alatt tobbet hasznaltam nyilvanos wc-t, mint valaha, mert egyszeruen allandoan pisilnem kellett, de nyilvan emiatt 9 honapig nem maradhattam bezarva a hazba, dolgoztam is.

Nem ultem ra, soha nem volt semmi gond. De nem ketlem, hogy akar lehetett is volna, passz, nalam nem volt.

2024. márc. 15. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem terhesen sem szeretnék összeszedni semmit, szóval én a 6-8 órás autóutak alatt úgy oldom meg, hogy vagy lekanyarodunk egy útbaeső város/falu felé egy kávézóba vagy sok helyen van Meki is. Nyilván mindenhol terítek wc papírt meg igyekszem nem leülni.

A benzinkutas mosdók között is egész kultúráltak (főleg a fizetősek).

És minél nyugatabbra mentek, annál inkább tisztábbak lesznek a mosdók (a kutakon is).

Ha meg nagyon kell akkor sem állunk meg egy kamionos pihenőnél, hanem inkább keresek valami susnyás helyet (ez inkább sötétben opció) és megoldom ott.

2024. márc. 15. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Én úgy tudom, hogy igazából nem az a veszélyes, hogy a comboddal hozzáérsz az ülőkéhez, hanem mikor törlöd magad, akkor a kezedről kerülhet oda kórokozó. Tehát igazából a wc-zés előtti kézmosás a fontos, esetleg közvetlenül törlés előtt kézfertőtlenítés. Vigyél saját wc papírt, az ottani ki tudja, mivel van összekenve (pzs-t lehetőség szerint ne használj, sajnos dugulást okozhat mert nehezen ázik szét, bár ez főleg a vákuum wc esetén gond).
2024. márc. 15. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
A terhességem alatt végig utaztunk, egyszer sem voltam nem nyilvános wcn. Pisinél föléguggoltam, kakinál letöröltem az ülőkét, majd papírral leterítettem es úgy ültem rá. Előtte alapos kézmosás, a kilincset papírral fogtam meg. Nem kaptam el semmit.
2024. márc. 15. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fertőtlenítő kendőt illetve eldobható papír wc ülőkét használok. Dm-be szoktam venni.
2024. márc. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!