Hogy oldjam meg a higiénikus nyilvánosWC-zést egy 6-7 órás autóút alatt?
Terhessegem alatt tobbet hasznaltam nyilvanos wc-t, mint valaha, mert egyszeruen allandoan pisilnem kellett, de nyilvan emiatt 9 honapig nem maradhattam bezarva a hazba, dolgoztam is.
Nem ultem ra, soha nem volt semmi gond. De nem ketlem, hogy akar lehetett is volna, passz, nalam nem volt.
Nem terhesen sem szeretnék összeszedni semmit, szóval én a 6-8 órás autóutak alatt úgy oldom meg, hogy vagy lekanyarodunk egy útbaeső város/falu felé egy kávézóba vagy sok helyen van Meki is. Nyilván mindenhol terítek wc papírt meg igyekszem nem leülni.
A benzinkutas mosdók között is egész kultúráltak (főleg a fizetősek).
És minél nyugatabbra mentek, annál inkább tisztábbak lesznek a mosdók (a kutakon is).
Ha meg nagyon kell akkor sem állunk meg egy kamionos pihenőnél, hanem inkább keresek valami susnyás helyet (ez inkább sötétben opció) és megoldom ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!