Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan ,hogy nagyon rossz...

Volt olyan ,hogy nagyon rossz vagy fura helyre rúgott a babócátok?

Figyelt kérdés

Ma lettem pontosan 23 hetes:)

És hát akkorákat rúgdos ma a pici, hogy volt hogy már felszisszentem, aztán most nemrég meg valahogy olyan helyeket rugdos és próbálom elképzelni milyen pózban is lehet.

Olyan fura, mert elsőnek a hasam leges legalján kezdem el érezni az erős rugásokat, kivülről is elég erősen látszott, utana éreztem a fenekemnél és a gátamnál is hogy valamit oda rúg. Most lehet akkor a lábai ennyire lent helyezkednek el?

Mikor az alhasam erősen rúgdosta picit el is kezdem görcsölni ,ilyen mensi szerű. De most is érzek egy enyhébb nyomást lefele.

Akkor az is volt,hogy mikor lefele rúgdosott fent is éreztem a mozgásá a köldököm körül.

És pont most kezdte újra az egészet😂

Cuki meg minden de már kellemetlen érzés, eddig sose rúgott ekkorákat, most meg itt verekszik a mindenemmel is oda lent.

18 hetes voltam mikor elkezdtem érezni a mozgását,de még akkor se

volt ennyire lent az az érzés.

És még annyi, hogy ugye ehez semmi köze annak hogy a gyerek fejjel fog a születni vagy popsival?

2024. márc. 13. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Érdekes dolgokat írtok, semmi ilyesmit nem éreztem. A legvégén néha feszítette magát, illetve a lábaival rugdosott olykor, de se a bordám, se a belső szerveim nem fájtak. Az a nagy hullámzás sem volt, mint a videókon. Pedig 54 cm és 3200 g-mal született, szóval átlag mérettel.
2024. márc. 16. 08:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11 biztos nyugis baba, az enyém még pici, de éjjel sokszor felébredek rá
2024. márc. 16. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!