Hány hetes terhességet mutat ki MÉG a teszt? Mocorgó babát még kimutatja?
20.45-ös vagyok.
Azért emeltem ki, hogy a kontroll csíkom rősebb volt, mert azt mondják, az a HCG-csökkenéssel egy idő után elhalványul, majd ki sem mutatja a teszt a 3. harmadban a terhességet. (aztán most rájöttem, hogy a kontroll csík az, ami alapból rajta van - vagyis a tesztcsíkom volt az erősebb, aminek meg kell jelennie)... :)
Tagnap 20.20 vagyok, semmi baja nem volt a babának, azóta már elmúlt egy éves. Még a dokimnak is elvittem megmutatni a tesztet, és mondtam, hogy mind tévedtünk, nincs baba:D
Jót nevetett, és azt mondta, hogy ne higgyem, hogy ez annyira ritka, többször is előfordult már a praxisában.
Szia!
Hidd el, hogy azok a "rebbenések" simán lehetnek bélmozgások!!! Egy terhesség után az ember lánya már máshogy érzékeli az ilyesmit, egyből feljönnek az emlékek, hogy jaj, ilyen volt, mikor mozgott a baba.
Én mióta megszületett a nagyobbik lányom, rendszeresen szoktam érezni ilyen rebbenéseket, mocorgásokat, "rugdosásokat", amik tuti nem terhességtől származtak.
Szóval nyugi, szerintem csak túlparázod az egészet. (Vagy titkon, a szíved legmélyén mégis vágynál egy újabb terhességre, újabb babára?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!