Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a szebb Alíz vagy...

Melyik a szebb Alíz vagy Viktória?

Figyelt kérdés

Anyukám nagyon ellenzi az Alíz nevet, ő inkább a Viktóriát adna a lányomnak.

En az Alíz Helga nevet.

a vezetéknév Balogh.

Nektek melyik a szimpatikusabb?

Mellesleg en is Biktoria vagyok.

márc. 8. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Viktória szebb, de mivel téged is így hívnak, nem adnám.

Alíz nekem nem tetszik és a vezetéknévhez sem megy. Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor legyen Helga Alíz. Bár ott még a 2 a betű gáz, de inkább ez, mint a Baloga Líz vagy Balo Galíz.

Anyád meg álljon le.

márc. 8. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem miért kell ennyire ellenségnek tekinteni az anyukát. Én is kikértem anyukám véleményét, természetesen a párom után, és az egyik nevemre azt mondta, hogy borzalom. Egyébként most már nekem sem tetszik, csak akkor ismertem egy ilyen nevű, gyönyörű, aranyos kislányt, ezért tetszett annyira a név.
márc. 8. 22:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, #7 ez tuti amit leírtál.
márc. 8. 22:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Bocsi mem #7 hanem #6-nak írtam.
márc. 8. 22:51
 15/20 anonim ***** válasza:
7essel teljesen egyetértek, pont ugyanezt akartam írni.
márc. 9. 01:52
 16/20 anonim ***** válasza:
A Viktória.
márc. 9. 05:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Személy szerint nekem a Viktória név egyáltalán nem tetszik, az Alíz meg nagyon is, szóval egyértelmű lenne részemről, viszont ha ez nem is lenne, akkor is szerintem az jobb és szebb, ha nem a szülő nevét viseli egy gyerek (legalábbis nekem az nagyon fura, tudom, hogy van, akinél szokás meg minden, de nekem nem annyira tetszik), de ha még ez sem lenne szempont, kb már csak dacból sem azt a nevet adnám neki, amit a nagymama rám akar erőltetni. Ő már elnevezett egy(több?) gyereket, ebbe már ne szóljon bele, ez csak a te és a férjed közös döntése kell, hogy legyen.
márc. 9. 08:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Viktória szebb. Viszont mivel Neked is ez a neved, annyira nem szerencsés ezt adni.

Alíz nekem nem tetszik, de Neked kell dönteni.

Egyébként én pont ezért mondom mindenkinek azt, hogy még nem tudom mi lesz a gyerekem neve, mert kapnám a beszólásokat, hogy ez azért nem jó az meg azért, erre meg nem vagyok kíváncsi.

Véleményem szerint elsődlegesen az anya döntése, hogy mi lesz a gyerek neve. Apa véleménye nyilván számít,de többieknek semmi köze hozzá.

márc. 10. 08:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Az,amelyiket te akarod adni.Te vagy az anyja.Mindkettő név teljesen gyönyörű,és teljesen korrekt.Úgyhogy ne_aggódjál, szép nevet választottál.
márc. 12. 23:20
 20/20 anonim ***** válasza:
A Viktória nagyon-nagyon gyakori szerintem. Az Alíz nagyon tetszik. Szívesen adnám. Magamról semmiképpen nem nevezném el a gyerekem. Mondjuk én nagyon szeretem a saját nevem, de szerintem jobb ha mindenkinek sajátja van
márc. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!