14 hetes kismama vagyok, és szőrösödik a hasam (😅🥲). Normális ez? Tudok ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
2024. márc. 7. 22:08
1/11 anonim válasza:
Áhh ne is mond. Nekem is az volt. Olyan voltam mint egy jeti. Azt mondták majd elmegy ahogy jött. Nekem eddig még nem, de még reménykedek. Pár hónapja szültem.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem bántom. 😅 köszönöm szépen 😁😀
2024. márc. 7. 22:13
4/11 anonim válasza:
Én azért nyáron, amíg még lehetett két részes fürdőruha, volt egy-két több centis darab, azért azt szemöldök csipesszel kiszedtem, mert irtó béna volt.
5/11 anonim válasza:
Nekem piheszőrrel lett tele szerencsére, de brutális mennyiségben, ráadásul mivel már nagy a pocakom, ha fény esik rá, konkrétan olyan a hasam, mint valami kisállat 😂
6/11 anonim válasza:
Nekem érdekes módon nem a hasam szőrösödött, hanem a fenekem 😊
De nem is középen, hanem a farpofáim... nem sűrűn és pihék, hanem hirtelen ilyen 2 cm hosszú sötét szálak nőttek ki itt-ott, mint az öregasszonyok állán, szörnyű volt 🙃
Szerencsére gyantával jól le tudtam szedni, és szülés után nem is nőtt vissza, tehát tapasztalatom szerint legkésőbb szülés után érdemes tőből kitépni. Magától nem tudom, mikor tűnt volna el...
7/11 anonim válasza:
Semmit nem tudsz ellene tenni, nekem ha nem csal az emlékezetem , voltam terhesfotózáson 36 hetesen és akkor már egyáltalán nem volt szőrös, viszont 32 hetesen még az volt, ki érti.Nyugi el fog múlni.
8/11 anonim válasza:
Nekem is szőrösödik, én 20 hetes ultrahangra leborotváltam, ne kérdezzétek miért :D De inkább nem fogom többet, mert hátha attól meg csak erősödik
9/11 anonim válasza:
Nekem is pihe volt, csillogott a napon meg fürdés után 😃
Eltűnt, nem is vettem észre mikor.
10/11 anonim válasza:
Hát ez ilyen Fiestás.
Könnyen jöttél, könnyen mentél! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!