19 hetes kismama vagyok és még mindig nagyon fáradtnak érzem magam, egész nap tudnék aludni (nyilván nem tehetem 😅) Vashiány lesz az oka? 1.trimeszteri vérvételen a vasam határértéken volt, orvos azt mondta akkor, az még jó, nem kell rá semmi.
Első terhességemet szó szerint végigaludtam.
Most a másodiknál is végigtudnám, de van egy 4 évesem 😅
Igen ez a terhesség velejárója.
Lehet elmulik amugy, de en is vegig nagyon faradt voltam.
Viszont nekem durva vashianyos verszegenysegem lett terhesseg alatt, hiaba szedtem ra mindent, sose lett jo ertekem, talan ez volt a gond, nem tudom.
De szules utan teljesen rendbe jott minden.
Szia! Én ma töltöttem be a 19 hetet és még mindig elég lusta és fáradékony vagyok egész nap. A fittségem sem jött vissza, hamar elfáradok. Vérképem elvileg rendben, de ugye már eltelt azóta 6 hét hogy nézték.
És ezt betudom teljesen természetes dolognak, hiszen egy életet hozunk létre :) Nem fogom rosszul érezni magam, amiért mostanában jóval többet fekszek a kanapén 😆 hamarosan úgysem lesz rá lehetőségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!