Ha a kombinált teszten a szabad béta-hcg kiugróan magas, lehet egészséges a baba? Az én értékem: 231,30 IU/L, 6,40 MoM. Ahogy nézem, ez brutál magas... Többi értékem rendben van.
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 13:39
1/12 anonim válasza:
Lehet, de én elmennék egy komolyabb tesztre. Sajnos lehet jele a Down szindrómának. Pont nemrég volt a csoportban egy kismama akinek negatív lett a kombinált teszt, viszont a vérvételi eredmények bőven értékhatár alatt voltak, sajnos kiderült, hogy beteg a baba
2/12 A kérdező kommentje:
Már levették Trisomy tesztre a vért, de még kb. 1,5 hetet kell várni rá. Én meg borzasztóan izgulok! Ilyen magas értéket még sehol nem láttam, nagyon megijedtem.
2024. márc. 6. 14:23
3/12 anonim válasza:
Nem volt esetleg előtte vetélés, kémiai terhesség? Használsz progeszteront? Ezek szokták még okozni
4/12 A kérdező kommentje:
Volt 2 vetélésem már, de nem mostanság. Progeszteront használok nagy dózisban. Sőt, csomó más gyógyszert is.
2024. márc. 6. 18:06
5/12 anonim válasza:
Akkor azok miatt pl simán lehet
6/12 A kérdező kommentje:
Hátha még erre téved valaki, aki hasonló értékkel rendelkezik. Jól jönne néhány pozitív sztori! :)
2024. márc. 7. 17:10
7/12 anonim válasza:
Mi lett a vege kerdezo? Egeszseges a babad?
8/12 A kérdező kommentje:
Csináltattunk egy Trisomy Complete tesztet is, az alapján egészséges a babó szerencsére. Amennyire tudom, down-ra nagyon megbízható. Eddig minden genetikai UH is teljesen jó. Még bent van egyébként. :)
2024. júl. 3. 10:37
9/12 anonim válasza:
Nagyon szuper :) en is igy jartam, varom a Prenateszt eredmenyet.
10/12 A kérdező kommentje:
Neked is a béta-HCG magas? Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Én nem találtam ilyen magas értéket, mint az enyém volt, csak csupa ijesztő dolgot. Remélem, segít az én sztorim. Sőt, az Istenhegyiben nem aggódtak, ők szoktak magasabbat is látni.
2024. júl. 9. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!