Bejött amit mondott a Nipt?
Igen. 14% volt a magzati dns a mintában, kisfiút mondtak, az is lett. Ismét várandós vagyok, megint kisfiút várok, eddig minden uh-n meg is erősítették (megint ezt mondta a nipt is).
Egyébként azt mondta az orvosom a hibás fiú eredmény nagyon- nagyon ritka, olyan fordult inkább eddig elő, hogy nem volt elég magzati dns az anya vérében, ezért nem találtak y kromoszómát (lány lett az eredmény), de a baba fiú volt.
12,3% lett a minta a vérben, lányt mond a teszt, és a doki csak tippelni tudott lányra, mert nem látta rendesen sosem, de olvastam hogy van olyan, amikor kevés a DNS minta és a lány valójában nem lány.
Nekem az első vérvételben nem volt elegendő DNS és meg kellett ismételni, másodjára kaptam ezt a leletet.
Fiut mondott, fiu lett.
En biztam a tesztben, nem volt okom ketelkedni, a 13. heten jott meg az eredmeny. Az uh-n egyertelmuen csak a 18. het korul lattak eloszor, ha jol emlekszem, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!