Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesen vèrzès?

17 hetesen vèrzès?

Figyelt kérdés

Akinél előfordult 17 hetes terhességnél vèrzès ( élènk piros) , mi volt az oka?

Be kellett jönnünk este, mert elkezdtem vèrezni. Megvizsgàltak, mèhszàjam zàrt, vérzès most èpp minimàlis, babàra uh-val ránézett 1 percre kb, tornázott nagyon, szìvhang ok, mèhlepèny jò helyen, azt mondta nem làtja hogy gond lenne vele. De bent fogott ès kapok progeszteront meg reggel csinàlnak egy rèszletes uh-ot. Komolyan hogy egy perc nyugalom nem lehet. Vègigszorongom az első 12 hetet, kicsit megnyugszom, hogy most màr nagy baj nem lehet ( 3 vetèlès utàn). Erre most kell azon izgulnom, hogy megmarad e. Az orvos annyit mondott mikor kiment, hogy vagy megmarad vagy nem.

Azt mondta egyelőre fogalma sincs mi okozhatja a vérzèst.

2024. márc. 5. 01:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Az meg teljesen felhàborìtò, ahogy beszèl hozzànk némelyik orvos. Ott az uh-n egy fejlődő, egèszsèges baba, korànak megfelelő, szabàlyos,szìvhang, rugdos, genetika rendben mèhlepèny rendben, mèhszàj zàrt ès azt mondja lehet elvetèlek. 🙄🙄🙄
2024. márc. 5. 11:02
 12/21 babyboom567 ***** válasza:
100%
Mizu Kérdező?Volt már ultrahang?Szorítok neked így ismeretlenül is!!
2024. márc. 5. 12:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező én megértelek de az orvos sem állíthatja hogy minden rendben lesz ha azt se tudja miért vérzel. Gondolj bele hogy hány kismama kérdezi a jövőről. Ő sem lát bele ,hogy mi lesz. De tényleg sok esetben nem okoz gondot egy kicsi vérzés,barnázás.

Az meg hogy csak pisilésnél hát teljesen normális. Nem tud kifolyni ha fekszel,nem hat rá a gravitáció.

Én 27 hetesen mikor vérzéssel mentem be karácsony elött hát senki nem volt kedves és nem is magyarázott. Amikor megkérdeztem dec25 hogy mikor mehetek haza még az ápoló is bunkó volt,hogy hát én minek akarok haza menni a karácsonyt már lekéstem és amugy se érti minek akarok menni családi karácsonyozásra.

Néztem nagy kisírt szemekkel hogy csak a kisfiamat szeretném átölelni és lefeküdni a földre autót tologatni...na ott megváltozott az ápoló feje🤣onnan már segítő kész volt teljesen. 3 nap alatt akkor találkoztam egy orvossal aki nagyon cuki volt és mindent elmagyarázott és haza is engedett.

De addig csak a bunkó orvosok jöttek ha egyáltalán rámnéztek.

1es

2024. márc. 5. 12:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Verzes szintr barmitol lehet. De a gorcsoles az nem jo jel. Sajnos. Durkkolok!!
2024. márc. 5. 13:38
 15/21 babyboom567 ***** válasza:
100%
Mizu?Remélem jól vagytok!
2024. márc. 6. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a vàlaszokat.

Most èrtünk haza a kòrhàzbòl. 2 napra bent tartottak.

Vèrzès màra teljesen elállt. Volt uh ès mindent rendben találtak. Azt mondtàk van olyan, hogy nem tudjàk negmondani, hogy mièrt. Méhszàjam zàrt, mèhlepèny rendben, jò helyen, nincs alacsonyan. Baba mèretei teljesen jòk. 21-èn lesz a 20 hetes, azt mondtàk akkor ùjra ùgyis minden àtnèznek rèszletesen. De teljesen normàlis, egèszsèges terhessègnek felel meg, semmilyen kockàzatot nem talàltak.

Nem tudom mièrt kell a vèrzèsnek ijesztgetnie minket. :(

2024. márc. 6. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16!Szuper! Próbálj mostmár megnyugodni! Ha elállt a vérzés és kiengedtek, akkor tényleg csak ijesztgetés volt.

Vedd úgy, hogy volt egy extra babamozid😂 Én amíg hetente jártam ügyeletre, annak örültem, hogy legalább láttam őt, hogy jól van.

#7, #9

2024. márc. 6. 22:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Hogy vagy Kérdező?

2024. ápr. 6. 00:45
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves #17! Köszönöm, hogy èrdeklődsz.

A 20 hetes genetikain kiderült, hogy a mèhlepèny mégiscsak alul tapadt meg,ùgyhogy azt mondtàk az okozhatta a vèrzèst, ahogy ott helyezkedett. Azòta hála nem volt, 22 hetet töltöttem tegnap. Pihenek sokat, remèlem minden okè lesz. :)

2024. ápr. 6. 11:45
 20/21 anonim ***** válasza:

#19! Jaj! Legalább megvan az oka. Az 1. genetikain nekem is azt mondták, fedi a méhszájat, de szerencsére nem volt semmi vérzés. Most, a másodikon másnál voltam, mert az a doki szabin volt. Rákérdeztem, csak nézett rám, hogy mit akarok? Teljesen jó helyen van. Szóval szerencsére feljebb ment nekem. Én is igyekeztem kímélni magam, hiába nem volt vérzés. Pihenj, és rendben lesz.🤞

2024. ápr. 6. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!