S,O,S! 12 hetesen vérzés?
Menj ugyeletre. A verzes ilyenkor nem jatek.
En is tobbszor verezgettem a 15.hetig. De en szedtem utrogestant. Utana mondtak meg,hogy majdnem levalt a mehlepeny.
Lehet csak egy ér megpattant a hüvelyben.
Ha nem találtak semmit, akkor szerintem egyelőre csak pihenj de jelezd a saját orvosodnak hogy ügyeletre mentél mert erősebben vereztel mint amikor ő látott téged
De mennyire verzel?nem irtal fel valami gyogyszert??
Elso vagyok. En a masodik terhessegemkor is vereztem de mindig csak akkor amikor nagy wcztem. Szoval ott gondolom az er pattant el mindig az erolkodestol.
Nekem is volt 9.héten 25.héten 32.héten szóval gondolhatod.
Oka: megpattant az ér a hüvelyben. Jóval vérbővebb ilyenkor ott lent az ember ezt a nőgyógyászom mondta, főleg ha élénk piros a vér, ami nem jár görcsökkel az hüvelyből jön sokszor.
Nekem még orrvérzésem is volt :(
Ha jól van a magzat ne izgulj, de azért pihenj picit. Tipp: guggoló helyzeteket kerüld el, nekem az okozta mindig a bajt.
8# Nekem is volt így később vérzés,orrvérzés is. De így a 25. héttől többször előfordult,hogy a fehérneműn volt vérpötty,vagy a wc papíron törlés után vércsík,rendesen megvoltam ijedve,mindig megnézett a dokim és konkrétan soha nem talált semmit. 1x pont az esedékes ultrahang előtti wc-zésnél volt egy jó nagy vércsík(se előtte,se utána akkora nem volt),na akkor megijedtem nagyon,de akkor se talált semmi okot. Az is érdekes volt,hogy a fehérneműn/tisztaságin volt vérfolt,törlésnél meg 0,megvizsgált és semmi,mindig minden oké volt. Sose derült ki különben mitől volt,biztos elpattant egy ér valahol,de minden alkalommal aggódtam,ez végigkísért engem amúgy a végéig,hogy időközönként így volt egy-egy pötty vér(dokim szerint végbélből jött és aranyér belülről,de nem tudom). Sokaknál olvasom,hogy van vérzés,jól tetted,hogy megnézetted/megnézeted.
Kérdező,kitartást! Mesélj majd mit mondott,pihenj sokat. Az jó,ha rendbe volt eddig a babával minden. Gyógyszert nem írtak fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!