S,O,S! 12 hetesen vérzés?
Megértelek, én 3 hete éltem át ezt az aggodalmat amit most te.
Hogy vagy azóta?
42-es vagyok. 5 hetes voltam, nem maradt meg :(
4 napig csak pecseteltem, gorcsolgettem,derekam fajt, foleg egy pontban nagyon, a gerincemnel. Majd 5.nap beindult, akkor rendes menstruacio szeru verzes volt.
En a pecsetelesre sem kaptam semmi gyogyszert. Doki latta mar,hogy elfog menni.
Jovo heten megyek progi vervetelre, utana valo heten pedig PCOS vizsgalatra. Progira doki kuldott, PCOS-re onszantambol megyek, tisztaban akarok lenni mindennel.
42es vagyok megint.
Figyelj, ha a magzat elakar menni, akkor annak nyomós oka van!! Es inkabb most, minthogy betegen szulessen.
Erre az eshetosegre is fel kell keszulnod.
Engem az idegesitett amikor azt mondtak nekem,hogy "remeljuk nem lesz baj" met hogy " csak nyugi minden rendben lesz". Azokban a napokban amig emiatt 0-24-ben stresszeltem, ez a csak nyugi es tarsai megjobban stresszeltek. Sajnos nem megy varazsutesre. Egy nyugitol nem leszek nyugodtabb.
Ugyanakkor a termeszet intezi a dolgat, szervezeted tudja azt hogy mi nem jo neki, hidd el. Es ha ennek igy kell alakulnia, annak oka van 100% !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!