Cordaflex otthonra?

Figyelt kérdés

Lehet otthoni korulmenyek kozott szedni a Cordaflex vernyomas csokkento gyogyszert? Meh osszehuzodasokra , ugyanis a magnezium hatasa nalam egyenlo a nullaval.

Szedtem mar ezt a gyogyszert korhazi megfigyeles alatt, de itthon meg nem. Volt aki szedte ?

2024. márc. 4. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8# vagyok. Attól sajnos nekem is hasmenésem van meg görcsöm,kerülöm. :\ Mennyire rövidült,nyílt? Lehet elmennék 1 alkalommal átbeszélni egy magándokival is ezt,hátha tényleg tudna valamit,ami igazán hatna. Megértelek,nálam az elsőnél 24 hét körül a külső nyílt meg egy gyulladás miatt,aminek tünete se volt,teljesen véletlen derült ki,és bár nem rövidült a méhnyak,38-40 mm-t mértek szerencsére,de abba az időbe sokat keményedtem nagyon,minden felállásnál,én is nagyon féltem ott,hogy na kinyílok és megindul. Feküdnöd is kell vele? Én most vagyok 25 hetes.
2024. márc. 5. 07:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Fekudni kell , igen. Irtam privatba 🙂
2024. márc. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!