Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! Jók ezek az eredménye...

S. O. S! Jók ezek az eredmények? Elbizonytalanodtam. :- (

Figyelt kérdés

Kockázat a Down-kór előfordulásra:1:310

Kockázat a 18-as triszómia(Edwards-kór)előfordulására:kevesebb,mint1:50 000.

A teszt negatív.Az a 310 az nem kevés????????

2010. okt. 25. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó.
2010. okt. 25. 11:57
 2/17 A kérdező kommentje:
De az a 310 nem kevés???Másnak 14 000 meg több ezer lett.
2010. okt. 25. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
közel van a határértékhez,(1:250 a határ) de a lényeg, hogy negatív. orvos látta már? elképzelhető, hogy elővigyázatosságból elküld további vizsgálatokra, de nem hinném, hogy gond lenne. nem véletlenül így van meghatározva a határérték, ha valamire kijön, hogy negatív, ez jó.
2010. okt. 25. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:

250 alatt rossz az eredmény.

Ha nekem 310 jönne ki, biztos hogy elmennék egy genetikushoz + genetikai uh-ra, meg mindenhova, hogy biztos legyek benne, hogy rendben van a babám.

Nekem 16000 lett.

Szerintem megnyugtatásképp menj el valahova megnézni a babádat, hogy mi van vele.

2010. okt. 25. 12:04
 5/17 anonim ***** válasza:

Csak ebből nehéz megállapítani bármit is, főleg, hogy nem vagyunk genetikusok. :)

Milyen lett az uh eredmény? Tarkóredő, látható orrcsont, hány éves vagy stb. Ezek mind hozzátartoznak. Az egy része, amit leírtál.

Biztosan nincs semmi baj, ha gondot sejtene az orvos, nem habozna továbbküldeni vizsgálatokra.

2010. okt. 25. 12:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Ez a kombinált szűrés eredménye? Mert akkor a legegyszerűbb, ha megcsináltatod az integráltat. Persze mindenképp beszélj a dokiddal. Én megcsináltatnám az integrált szűrést.

24 hetes Km

2010. okt. 25. 13:58
 7/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát akkorkkezdem előlről:én már 29hetes vagyok.Amikor ezt megkaptam aztmondta a doki is és a védőnő is hogy minden oké nyugodjak meg!Nem kell megcsináltatni a többit.Nagyon megnyugtattak és azóta is jó minden eredményem és minden uh-n nagyon jól látszik mindene!Épp a múlt héten voltam a 28hetesen ésott os mondták hogy tökéletes minden!!!!Csak ott kezdődik a bibi hogy épp most az egyik ismerősöm császárralszült 8hónaposan és most derült ki neki hogy down-kóros a pici.Sőt neki fogadottdokija is volt szóval járt magánrendelésre és többször meg volt uh-va.És még 4d-sen is volt.Sehol nem vettem észre semmit!!!És most betojtam őszintén megmondom.Ha azóta is jók az eredményeim meg minden....de hát nemtudom!gy már értitek hogy miért kérdezem.Mi a véleményetek?
2010. okt. 25. 15:05
 8/17 A kérdező kommentje:
ja és 23éves vagyok.18hetesen és a 12hetesen a genetikaiakon is minden oké volt.
2010. okt. 25. 15:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Elvileg jó!De, ha téged nagyon idegesítenek az eredmények, szerintem menj egy genetikus uh-os dokihoz, hogy nézzen meg.Lehet, hogy nincs is semmi baj,/ne is legyen, ezt kívánom/csak éppen nem jó időben vették le a vért!Szerinted nem lehet ez?
2010. okt. 25. 15:11
 10/17 anonim ***** válasza:

épp most olvastam ezt a cikket. nagyon jó, minden szempontból kivesézi a témát. 100%-ban meggyőzni úgyse fog, de talán picit megnyugtat. valahol írja az átlagos adatokat. tehát átlagos eredmény, amikor valóban Down-os volt a magzat és átlagos, amikor nem. ha jól emlékszem 1:10 volt az átlag, ha ezt nézed, akkor nagyon messze van a tied tőle. ráadásul az uh eredmények is jók. ugyanakkor sajnos vannak olyan esetek, mint amit írtál. ő megcsináltatta ezt a kombinált tesztet? neki mi jött ki?

[link]

2010. okt. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!