S. O. S! Jók ezek az eredmények? Elbizonytalanodtam. :- (
Kockázat a Down-kór előfordulásra:1:310
Kockázat a 18-as triszómia(Edwards-kór)előfordulására:kevesebb,mint1:50 000.
A teszt negatív.Az a 310 az nem kevés????????
250 alatt rossz az eredmény.
Ha nekem 310 jönne ki, biztos hogy elmennék egy genetikushoz + genetikai uh-ra, meg mindenhova, hogy biztos legyek benne, hogy rendben van a babám.
Nekem 16000 lett.
Szerintem megnyugtatásképp menj el valahova megnézni a babádat, hogy mi van vele.
Csak ebből nehéz megállapítani bármit is, főleg, hogy nem vagyunk genetikusok. :)
Milyen lett az uh eredmény? Tarkóredő, látható orrcsont, hány éves vagy stb. Ezek mind hozzátartoznak. Az egy része, amit leírtál.
Biztosan nincs semmi baj, ha gondot sejtene az orvos, nem habozna továbbküldeni vizsgálatokra.
Ez a kombinált szűrés eredménye? Mert akkor a legegyszerűbb, ha megcsináltatod az integráltat. Persze mindenképp beszélj a dokiddal. Én megcsináltatnám az integrált szűrést.
24 hetes Km
épp most olvastam ezt a cikket. nagyon jó, minden szempontból kivesézi a témát. 100%-ban meggyőzni úgyse fog, de talán picit megnyugtat. valahol írja az átlagos adatokat. tehát átlagos eredmény, amikor valóban Down-os volt a magzat és átlagos, amikor nem. ha jól emlékszem 1:10 volt az átlag, ha ezt nézed, akkor nagyon messze van a tied tőle. ráadásul az uh eredmények is jók. ugyanakkor sajnos vannak olyan esetek, mint amit írtál. ő megcsináltatta ezt a kombinált tesztet? neki mi jött ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!