39+1 hetesen elkezdenétek hüvelykúpot használni?
Nagyon régóta van sárga folyásom. November végén csináltak egy tenyésztést, ott kiderült, hogy baktérium van a hüvelyemben. Kaptam rá Zinnatot próba-szerencseként és Betadine kúpot is használtam rá. Na a Betadine óta azóta néha kis mennyiségben zöldes is. Volt még egy kevésbé alapos tenyésztésem kontrollként januárban, Streptococcus szűréssel egybekötve (csak aerob baktériumomat néztek, mikroszkóppal nem vizsgáltak, de elvileg az előző bacimnak ki kellett volba tenyésztődnie.)
Ott az jött ki, hogy nincs gomba, sem aerob baktérium. (Nem volt a legteljeskörűbb a vizsgálat.)
Azóta használtam hüvelyflóra helyreállító kapszulát is, azt hittem jobb lett tőle, de nem... Most szülés előtt 4 orvos is látott különböző okok miatt. A folyásom mind a négynek elmondtam, 3 azt mondta valószínűleg hormonális, nem vészes (persze a vizsgálatokkor pont alig volt folyásom, de képeket mutattam róla), 1 pedig azt mondta szerinte fertőzés és ír kúpot. Ennek 4-5 napja, de nem mertem elkezdeni használni a kúpot, mert mindegyikük megmondta, hogy bármikor szülhetek, 1x be is indult, de abbamaradt.
7 napig kellene használnom a kúpot. Addig valószínűleg meg fogok szülni és már hatni sem lesz ideje + félek, hogy a babába közvetlenül bekerül a kúp hatóanyaga, belemegy a szemébe, szájaba stb. A fertőzéstől is félek persze, imádtam volna. Ha 1-2 hónapja írja fel végre valaki ezt a kúpot.
Ti elkezdenétek használni?
Igazából a saját orvosommal sincs sok tapasztalatom, mert csak terhesség óta járok hozzá. Az első kenetvétel is az én ötletem volt, mert szerinte az gomba volt, de az eredmény szerint baktérium.
Az első terhességem végén is volt sárgás folyásom, de akkor nem volt benne zöldes szín és kevesebb volt. Tenyésztést akkor kutya nem csinált csak a 36 heteset, az jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!