Valami baj van velem ha a pozitív teszt óta nem sírtam örömömben?
Én sem sírtam.
Vagyis egyszer.
Amikor orvoshoz mentem a 8.heten és azt mondta van szivhang, jól fejlődik a magzat.(előtte pár hónappal 8 hetesen missed abom volt)
Akkor az egyszer elsirtam magam bent az orvosnál.
miért kellene sírni?
novemberben volt egy korai vetélésem, na akkor sírtam, de nem örömömben
most 1 hete pozitív tesztjeim vannak és nem sírok, boldog vagyok és persze reménykedem, hogy ezúttal minden rendben lesz :)
Én akkor sírtam amikor láttam kalimpálni az ultrahangon. Az tényleg olyan "hűbamegezdurva" érzés volt.
Meg akkor sírtam rengeteget, amikor az utolsó hetekben berakta a talpát a bordáim közé és egy mélyebb levegőt sem tudtam venni, annyira fájt.
De sem a tesztnél, sem a születésénél, sem a terhesség nem sírtam. Sőt, párszor próbáltam beszélni, énekelni hozzá amíg a hasamban volt, de tiszta debilnek éreztem magam, így felhagytam ezekkel. Még simogatni sem simogattam a hasam.
Most már egy éves a delikvens, simogatom, puszilom, énekelek, mesélek neki naponta sokszor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!