Pozitív ez a teszt?
Biztos voltam benne, hogy pozitív lett a tesztem, de visszanézve az egyből készített képet már nem vagyok benne annyira biztos...
Nem követtem az ovumat és kissé rendszertelen a ciklusom, de kb 1 napja késik ma.
A tesztet délután csináltam és egy órával előtte pisiltem szóval nem a legkoncentráltabb volt a vizeletem. X-epil gyorstesztet használtam.
Az első kép 1 percen belül készült, a második három órával később.
Hozzászólásban csatolom a képeket.
Teljesen tervezett baba volt, 7 hónapja várjuk, valószínűleg azt érzed, hogy még magam sem hiszem el, hogy sikerült. :)
Amúgy nyilván látom a két csíkot de a hónapok alatt már többször "láttam" mégsem volt baba, ráadásul mikor visszanéztem az első képet annyival halványabbnak tűnt a száradt tesztnél, szinte olyannak hatott amikre itt simán negatívat mondanak. Emiatt kellett a megerősítés (férjem holnap jön haza a munkából és senki mástól nem szerettem volna rákérdezni).
Amúgy nagyon köszönöm a megerősítést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!