Van olyan hogy pozitív a teszt, mégsem vagy terhes?
3 hete hogy nem jött meg, 6 db pozitív tesztem van 😁
Orvoshoz 2 hét múlva kaptam időpontot. Viszont semmi de semmit nem érzek a melleimen és egy kis puffadason kívül.
A melleim se mindig fájnak, van, hogy egész nap semmi.
Nagyon várjuk a babát, ezért vagyok rá stresszelve.
Gyakorlatilag nincs. (A hcg termelő ciszta az annyira ritka hogy gyakorlatilag úgy kell rá tekinteni hogy nincs)
Olyan van hogy nem fejlődik megfelelően az embrió és kémiai terhesség/vetélés lesz a vége.
Az is terhesség csak baba nem születik belőle.
JelentHET, de egyáltalán nem törvényszerű, itt is egyre többet olvasni, hogy valakinek az ég világon semmi tünete nem volt :)
Nekem pl. az egészségesen fejlődő terhességemnèl egy minimális mellfájdalom volt az összes tünetem kb. a 20. hétig.
Ráadásul problémát inkább az jelez, ha eleinte vannak tünetek, aztán hirtelen elmúlnak (még az első trimeszter közepe táján).
Szóval ha nem is volt tünet, az a jobbik eset szerintem, és inkább élvezd ki, mert sose tudod, mire ébredsz másnap, a hormonok fura dolgokra képesek! :)
Köszi, annyi van tényleg, hogy majd leszakad a mellem.
Aztán néha egész nap semmi.
Éjjel visszajön.
A férjem teljesen nyugodt, én meg a másik véglet.
Próbálj nem stresszelni, ennyit tudsz tenni, sajnos nrm látunk magunkba. (Ha baj van, akkor is csak napok múltán szűnnek meg a tünetek, tehát akkor sem lehet teljesen megnyugodni, ha valaki végighányja az első trimesztert...) De ha úgy érzed, hogy nem megy az ellazulás, még mindig elmehetsz egy UH-ra egy másik dokihoz korábban is, csak hogy megállapítsa, hogy minden rendben van :)
3 hetes késésnél, ha csak nem extra rövid a ciklusod, már valószínűleg hallanál szívhangot is :)
Azért hat darab pozitív teszt már nem véletlen.
Szóval ne stresszelj, terhes vagy.
Köszönöm nektek! :)
Bízom a legjobbakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!