Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség megállapításon az...

Terhesség megállapításon az orvos azt mondta, van szívhang, de gyenge. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Még csak az elején vagyok. 5 hetesnek mérte a picit.

2024. febr. 27. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Azért. Csoda, hogy megtalálta.
2024. febr. 27. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg rákerült a leletedre mennyi volt az Fhr, azaz a magzat pulzusszáma?

Én 6+5 naposan mentem először dokihoz, már volt szívhang, de elég gyér (89/min). A legközelebbi kontrollon 9 hetesen mondta csak a doki, az elég kevés volt akkor, azt szeretik ha ez jóval több, nekem ezt akkor 6 hetesen nem mondta egyébként. Végülis azután rendben lett, beindult a baba szívműködése, valószínű az elején azért volt ennyire kevés, mert akkor indult még csak be.

Azonban van egy másik véglet is sajnos, amikor nem erősödik a szívhang, és elhal az embrió. Tudd, hogy ilyen korai terhességnél előfordul.

2024. febr. 27. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, két dolog lehet

Vagy nagyon korán mentél, és még azért (az elején 80 körül kéne lennie), hetekkel később minimum a duplája, félidőre csökken.

A másik, amit nem tudni, h néha nem gyorsul, de még annyira az elején vagy, ebből nem lehet kiindulni. Lehet már egy hét múlva sokkal több lett volna.

2024. febr. 27. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Direkt megnéztem most, 6+1 naposan voltam megállapításon, és FHR: 126.

Szóval attól függ neked mennyi lett az eredmény.

2024. febr. 27. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
5 hetesen csoda,hogy volt..
2024. febr. 27. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Amúgy ciklus szerint ez már a 6. hét. Direkt így kértem az időpontot. Teszt után 2 héttel. Az első gyermekemet is mindig 1-2 héttel kisebbnek mérte.

Nincs ráírva az fhr.

2024. febr. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!