Sajti.r kérdése:
6+1 hetesen voltam uh-n, ahol csak egy 6mm-es petezsákot látott az orvos. Annyit mondott, hogy élőterhesség és jó helyen van a baba. Kellene aggódnom?
Figyelt kérdés
Rendszertelen és kb 37 naposak a ciklusaim. A 6+1 pedig a menstruációból lett kiszámolva.febr. 27. 09:42
11/18 anonim válasza:
Ez a szöveg egy abortusz tájékoztató oldalról van másolva. Nem csak úgy kitaláltam. Ott a el forrás
12/18 anonim válasza:
Hiába van petezsak ha üres.Akkor mi az élő terhesség?
13/18 anonim válasza:
Te értelmezed ami ide le van írva???
14/18 anonim válasza:
Értelmezem, viszont full hülyeség.
Nekem is volt petezsakom, benne egy elhalt magzattal
Akkor az a terhesség most mi volt?
Élő is meg nem is?
Addig az orvos ki sem jelentette, hogy élő a terhesség amíg csak a petezsak volt(sajnos utána már nem volt rá lehetősége, hogy kijelentése).
Nem belém kell pattogni, meg három kerdojelet írni a kérdésed végére.
15/18 anonim válasza:
Ha rendszertelen a menstruációd, akkor simán lehet , hogy később fogant. Ha biztos lenne az ovu , akkor nem reménykednènk, mert embriónak és szívhangnak is kellene már lenni.
16/18 anonim válasza:
Amúgy meg a kérdező 6 hetes terhes,(ha jól számoltak )és CSAK petezsak van, benne semmi.
Van akinek ilyenkor már szivhang van, de a 7.heten biztosan.
Szóval vagy el vannak számolva a hetek vagy ebből már nem lesz semmi.
17/18 anonim válasza:
Olvasd el a leletedet, abban pontosan szerepelnie kell, hogy mit látott és mit állapított meg az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!