Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaposváron hova érdemes menni...

Bogyo110 kérdése:

Kaposváron hova érdemes menni 4 d uh. -ra?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom a seffer meg a korház lenne melyik lenne jobb és kérhetem hogy a korházban a saját orvosom csinálja meg vagy aki épp ott van !Ja és az árak is érdekelnének !
2010. okt. 25. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha a kórházban, akkor megbeszéled a dokiddal, hogy akkor mész 4D-re, amikor ő van. Ott 10.000 Ft, a Seffernél ha jól tudom 15.000.

Mi is Kaposváriak vagyunk, de Nagykanizsán voltunk a 24. héten. Maximálisan elégedett vagyok a nővel. 30 perces DVD-t kaptunk, sok-sok képet, és amiért a Törpénk nem mutatta rendesen az arcát, megcsinálta még egyszer INGYEN a 27. héten.

Sok boldogságot a Picurhoz!

2010. okt. 25. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, és Kanizsán is 10.000 volt.
2010. okt. 25. 09:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4 Én is sok jót hallottam kanizsárol de ma megbeszélem a dokimmal ha nem tud válalni akkor megyek kanizsára én is
2010. okt. 25. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
A kórházról nem tudok, de a Seffernél 2 éve az ismerőseim megjárták. "szer lemondták az időpontjukat , a hetek meg csak mentek. A végén ők is Kanizsán voltak. Mi Pécsen csináltattuk, de eleve ott volt dokim.
2010. okt. 25. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap után megyek a kórházba, kíváncsi leszek hogy sikerül. Majd megírom!

2010. okt. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!