Bogyo110 kérdése:
Kaposváron hova érdemes menni 4 d uh. -ra?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a seffer meg a korház lenne melyik lenne jobb és kérhetem hogy a korházban a saját orvosom csinálja meg vagy aki épp ott van !Ja és az árak is érdekelnének !2010. okt. 25. 09:31
1/5 anonim válasza:
Hát ha a kórházban, akkor megbeszéled a dokiddal, hogy akkor mész 4D-re, amikor ő van. Ott 10.000 Ft, a Seffernél ha jól tudom 15.000.
Mi is Kaposváriak vagyunk, de Nagykanizsán voltunk a 24. héten. Maximálisan elégedett vagyok a nővel. 30 perces DVD-t kaptunk, sok-sok képet, és amiért a Törpénk nem mutatta rendesen az arcát, megcsinálta még egyszer INGYEN a 27. héten.
Sok boldogságot a Picurhoz!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4 Én is sok jót hallottam kanizsárol de ma megbeszélem a dokimmal ha nem tud válalni akkor megyek kanizsára én is
2010. okt. 25. 15:57
4/5 anonim válasza:
A kórházról nem tudok, de a Seffernél 2 éve az ismerőseim megjárták. "szer lemondták az időpontjukat , a hetek meg csak mentek. A végén ők is Kanizsán voltak. Mi Pécsen csináltattuk, de eleve ott volt dokim.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én holnap után megyek a kórházba, kíváncsi leszek hogy sikerül. Majd megírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!