Bölcsődében dolgozom, lehet valami bajom az első trimeszterben itt?
5 hetesen meg valószínűleg nem lesz szívhang, így nem is fog tudni ajánlást adni a háziorvosodnak hogy 9-es kóddal tp-re vegyen. Ha van egy jófej háziorvosod esetleg vele tudod addig megbeszélni hogy rendes tp-re írjon ki.
Tényleg nagyon sok felé betegség van most a lányoméknal a bölcsiben és a nagyobbnál a suliban is.
A lepkehimlo lehet rizikós, ha az jelen van nálatok , akkor én is tpt mondanék. De önmagában ez még nem veszélyes munkakör. A nagyobb testvérek sem azok, és születnek kis korkülönbséggel 2-3-4. gyerekek, ahol hordják a betegséeket és emelgetni kell őket.
Azt végképp nem értem hogy a hátrányos helyzet miért releváns, nem azért lesz bárányhimlős vagy skarlátos a gyerek, hogy otthon mi van. A mi ovink/bölcsink egész elit, és a nonstop betegeskedés megy.
5 hetesen meg valószínűleg nem lesz szívhang, így nem is fog tudni ajánlást adni a háziorvosodnak hogy 9-es kóddal tp-re vegyen. Ha van egy jófej háziorvosod esetleg vele tudod addig megbeszélni hogy rendes tp-re írjon ki.
Ezt nagyon sokan rosszul tudják, ugyanis nem a szívhang az egyedüli életjelenség, mert már a szikhólyag jelenléte is elő terhességet jelent!
Gondolom a bölcsiben mostok nekik kezet. Az hogy a többi testrészüket hányszor mossák annak semmi köze ahhoz hogy a vírusokat és bacikat továbbadják-e.
Én 10 hetesen voltam oviban gyakorlaton. Nem kaptam el semmit, eszembe se jutott nem teljesíteni e miatt a gyakorlatot, pedig ugye én nem is találkoztam korábban az ovis betegségekkel, de a felnőttek nagyrészére ezek a bölcsit-ovis betegségek nem veszélyesek, más az immunrendszerünk mint a kisgyerekeknek.
Én oviban dolgoztam 25 hetes koromig, pont skarlát járvány volt mikor betöltöttem a 12 hetet de ugyanúgy jártam. Utána persze a szokásos hányásos hasmenéses téma volt lázzal. Emelni nem igazán emelgettem gyereket, az ölembe csak, hajolgatni hajolgattam rendszeresen. De semmi bajom nem lett és nem is volt várandósság alatt.
(39hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!