Szerintetek ez mi lehet? Terhesség vagy vetélés volt?
Annyit jelent, hogy a kémiai folyamat beindult, de hamarabb befejeződött, mintsem a doki meg tudta volna állapítani UH alapán a terhességet.
Ez még hivatalosan nem számít terhességnek, így vetélésnek sem, ha később mondjuk kérdeznék, de nem árt jelezni, hogy történt ilyen, ha megismétlődne vagy nem akarna jönni a baba a közeljövőben, mert indokolt lehet egy kivizsgálás.
Ja, és a következő terhességnél lehet, hogy automatikusan célszerű lesz rásegíteni egy kis progeszteronnal, hátha most az volt a baj, de ezt majd nyilván az orvosod dönti el, csak tudjon róla.
12. vagyok, én egy kémiaimról tudok, viszont volt egy műszeresen befejezett missed ab-om is, mégis teljesen egészséges kisfiam született a harmadik terhességből (igaz, akkor a pozitív teszt napjától kaptam progeszteront).
Ráadásul én már 36 éves voltam, mikor őt sikerült megszülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!