Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez mi lehet?...

Szerintetek ez mi lehet? Terhesség vagy vetélés volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! El maradt menstruáciom 2 hetet igy teszteltem két teszt pozitivat mutattot aminek nagyon orultem. De közbe jött barna folyás több orvost is hivtam időpontokért amire azt mondták ez nem baj szedjek magnb6 szedtem is aztán egyik reggel vérzésre ebredtem bem volt nagy gorcsom sem darab igy azonnal mentem a korhazba aki huvelyi uh-val azt mondta nem vagyok terhes és nem is voltam aztan ezen a napon abba is maradt a verzes a barnazas meg jon es teszteltem két tesztet is ami halvány pozitiv hetfon megyek vissza az orvoshoz. Szerintetek?
febr. 24. 19:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
3-as ezek után szerinted még lehet egészséges terhességem?? 21 éves vagyok egyépkénz nagyon bizok benne!! Koszonom a valaszod
febr. 24. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Annyit jelent, hogy a kémiai folyamat beindult, de hamarabb befejeződött, mintsem a doki meg tudta volna állapítani UH alapán a terhességet.

Ez még hivatalosan nem számít terhességnek, így vetélésnek sem, ha később mondjuk kérdeznék, de nem árt jelezni, hogy történt ilyen, ha megismétlődne vagy nem akarna jönni a baba a közeljövőben, mert indokolt lehet egy kivizsgálás.

Ja, és a következő terhességnél lehet, hogy automatikusan célszerű lesz rásegíteni egy kis progeszteronnal, hátha most az volt a baj, de ezt majd nyilván az orvosod dönti el, csak tudjon róla.

febr. 24. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
3,10 vagyok. Persze, hogy lehet ha olyan probléma van ami kezelhető. Nekem is volt kémiaim kettő is. Már van gyermekem azóta. Dokit keresd fel mindenképp.
febr. 24. 21:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat!! Sokkal segitokeszebbel vagytok mint nehany orvos!!
febr. 24. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:

12. vagyok, én egy kémiaimról tudok, viszont volt egy műszeresen befejezett missed ab-om is, mégis teljesen egészséges kisfiam született a harmadik terhességből (igaz, akkor a pozitív teszt napjától kaptam progeszteront).

Ráadásul én már 36 éves voltam, mikor őt sikerült megszülni :)

febr. 24. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
27 evesen tettem le a fogamzasgatlot tavaly, 4 honappal kesobb volt egy kemiai terhessegem, aztan ket honappal kesobb sikerult teherbe esnem. Megmaradt, 15 hetes vagyok.
febr. 25. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!