Terhesség alatti étvágytalanság ellen mit lehet tenni?
Sziasztok!
8 hetes terhes vagyok. Két hete alig van étvágyam, nem kívánok semmit. Alapvetően nagyon jó étvágyam van, imádok enni, de most terhesen semmit nem kívánok (esetleg a gyümölcsöket) és émelygek az illatoktól is. Felfordul a gyomrom minden főtt ételtől, de a kicsi miatt lassan, apránként megeszem. Hányni nem szoktam, de szeretnék valahogy javítani az étvágyamon. Keveset is eszek, van hogy már annyira korog a gyomrom, érzem hogy éhes vagyok de nem kívánok semmit, ha eszem csak szinte forog a szémban. Előtte meg nagy kajagép voltam...:D Minden nap főztem, de mostmár azt is nagyon nehezen, mert az illatok, a nyers hús, stb. émelyít. Hogyan lehetne javítani az étvágytalanságon? Amúgy is inkább vékony testalkatú vagyok, 168 cm, 58 kg. Ez az állandó émelygés elmúlik? Előre is köszönöm a tippeket, ötleteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!