Hány nap alatt lett eredmény az Istenhegyiben? Trisomy Complete teszt esetén. Délután is hívhatnak az eredmény miatt?
Drukkolok, hogy téged is hívjanak ma és minden ok. legyen!🤞 Nálad sok mindent néztek,lehet, azért tart tovább.
Nálam minden jó lett. Az ultrahang is rendben volt, csak a korom miatt kértem, mert az viszont nincs rendben 😂
Most kezd leesni, hogy terhes vagyok🤦🏽♀️
Csütörtökön voltam, kövi csütörtökön hívtak.
Ez pont karácsony előtt volt, tudtommal sürgették hogy ünnep előtt meglegyen.
#12! Nem,mert telefonban nem kértem. E-mailben megvan, de én még nem néztem meg direkt.
#13! Köszönöm. Nem baj, nézzük a jó oldalát. Mostmár teljes bedobással tudok drukkolni csak neked😁
#19! Jaj, nagyon sajnálom. Borzalmas lehet😢 Én úgy is tök kivoltam, amikor felmerült, hogy csak hétfőn lesz, hogy az uh.rendben volt. Egy orvos szerint se volt félnivalóm, de azért így is paráztam. Majd'kiugrott a szívem, amikor hívtak.
Hétfőn már csak lesz neked is. Nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!