Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 évesen babát várni nagyon...

38 évesen babát várni nagyon gáz? Anyagilag nem okoz gondot. 4.gyerek. Nem tervezett de örülünk neki, csak olyna öregnek érzem magam a sok fiatal között

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 07:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%

Sokan vállalnak gyereket bőven 35 felett .

Nem gáz egyáltalán.

2024. febr. 23. 09:06
 12/32 anonim ***** válasza:
18%
Az ember egyetlen valódi produktuma, ha gyereket hoz a világra.
2024. febr. 23. 09:16
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Közel 2 év tízede Norvégiában élek. Azon belül is Osloban. A Norvég ismeretségi körömben, munkatársaim és barátaim körében is. Sőt általánoságban a Norvégoknál az a szokás hogy 30 év felett vállalnak gyereket. Az első gyereket is 30 év környékén szülik. És ez a Norvégoknál természetes. Szóval a Norvégoknál NEM GÁZ, hanem termesztés a 30 év feletti gyermek vállalás. Mint írtam is az első gyereket is 30 év környékén, de leginkább 31 - 33 év környékén szülik. A másodikat 32 - 35 év környékén, és a harmadikat 34 - 37 év környékén. Ha van negyedik is azt is körülbelül 36 - 39 év környékén vállalják be. 40 év feletti első baba / első gyerek vállalása már Norvégiában is ritka, és épp ezért ott is ciki. Szóval a Norvégok másként gondolkodnak. A norvégok úgy gondolják hogy a 20-as években még egyetem vagy fő iskolai tanulmányokat folyatnak. Illetve a 20-as években már el kezdenek dolgozni és gyűjtenek saját házra vagy lakásra. Illetve a 20-as években divat a közöségi élet és az ismerkedés is. Illetve a pár kapcsolatok ki alakitása is. És a 20-as években szokták meg alapozni a jövőt mind pénzügyileg, mind párkapcsolatáig. Igy a 30-as évek elején már a legtöbb 30 év körülieknek ön álló saját biztos egziszteniája van, diplomával, saját lakással vagy házzal, és biztos anyagi háttérrel. Szóval a Norvégoknál ez a szokás. A Magyar szokásokat nem ismerem. Mivel 2005 óta Osloban élek, és csak ritkán megyek haza a szüleimhez Budapestre.
2024. febr. 23. 09:20
 14/32 anonim ***** válasza:
18%
Én csak azt nem értem miért akarsz bárkinek is bármiben megfelelni? Miért érdekel egy nő name ember véleménye? Miért ez határoz meg?
2024. febr. 23. 09:22
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
38 évesen lettem terhes, 39 vagyok most, amikor születni fog. Picit későinek érzem de ezt hozta az élet. Ő a második gyermekünk. Több nem lesz.
2024. febr. 23. 09:32
 16/32 anonim ***** válasza:
63%
15 mert a tini terhesség jobb? Mikor szültem 9-en voltunk az osztalyon abból 3 kiskorú. Az mennyivel jobb? És mielőtt leszólnád kérlek nem roma származású volt egyik sem, de ha azok lettek volna az sem jelent semmit. És tudod mit mondott a nővér? Egyre gyakoribb. Az mennyivel jobb, hogy fiatal az anya, de se munkája se semmije még egy sulit se végzett el. Az jobb? Mikor éretlen a szülö érzelmileg, hisz maga is gyerek. Szállj le a magas lóról és nézz magadba. Amíg nem tudod milyen hónapról hónapra évről évre reménykdeni, hogy na talán ez a hónap talán ez a lombik sikerül. Ne szóld le aki idősebb anya. Nem mindenkinek jön össze a baba akár anyagi akár eü okokból. Ha 30 felett nem szülnének a nők hamar kevés gyerek lenne az oviba. Az pedig a másik ha valaki terhes lesz 35 felett és egészséges a baba a te nézeteid szerint menjen abortuszra? Mert az abortusz elfogadott, de 35 felett ne legyen anya? Milyen elvetemült nézeteid vannak atya ég. Inkább nálad van probléma agyban.
2024. febr. 23. 09:42
 17/32 anonim ***** válasza:
67%
Igen igazad van jelentettem is. Már kimondtam magamból azért, így lenyugodtam :D 17#
2024. febr. 23. 09:52
 18/32 anonim ***** válasza:
77%

39 évesen szültem az első gyerekem,nem lesz több. Későn találkoztam a férjemmel, ennyi. Van ismerősöm aki 43 évesen ikreket szült. Tőlem is kérdezik, hogy tesó lesz?! (43 leszek most)

Nem lesz, mert nekem a 40 év volt a határ.

2024. febr. 23. 09:57
 19/32 anonim válasza:
25%

Gondoltam hogy fájni fog, ilyen az igazság:(

#17 amit írtál az meg tök értelmetlen, kár válaszolnom rá, viszont ha valaha gyereket akarsz, ne legyél ilyen feszült, úgy tuti nem jön össze<3

2024. febr. 23. 10:04
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
21. Van gyerekem mellé lőttél. És ez nem igazság amit mondasz csak szimpla gyűlölet. Látszik, hogy belőled az empátián kívül sok jó érzés hiányzik.
2024. febr. 23. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!