Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Le fogok tudni vizsgázni?

Le fogok tudni vizsgázni?

Figyelt kérdés
A vizsgámkor 33 hetes leszek. Ilyen idős terhesen milyen állapotba van az ember? Remélem le fogok tudni vizsgázni. Esetleg tapasztalat? Június eleje lesz, mit vegyek majd fel?
2024. febr. 21. 05:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
A mai technikusi vizsgák bullshitek, szóval sima.
2024. febr. 21. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 30 hetes terhesen volt a zarovizsgam, szobeli, irasbeli (okj). A tanulas resze volt egyedul nagyon nehez, mert egyszeruen allandoan faradt voltam es nehezen ment. De sikerult.

En egy bluzt es egy csinosabb nadragot viseltem, nagyjabol mindenki igy oltozott, de vehetsz fel ruhat is. A lenyeg, hogy alkalmibb viselet legyen.

2024. febr. 21. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

28hetesen vizsgáztam, szintén okj.

Egy nap volt, 9től du fél17-ig.

Plussz ugye az utazás Debrecenből Bp-re. Hazafelé már nagyon keményedett a hasam, pedig kb 3 óránként szedtem a MagneB6ot. Ha lett volna lehetőségem megosztottam volna a két vizsgarészt.

A brendonbol kaptam egy sötétkék elegáns kismama nadrágot és egy elegáns V kivágású blúzt. Júniusban én kismamaruhát vennék, kivéve ha a gyakorlati vizsga megköveteli a gyártókörnyezetet.

2024. febr. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!