Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor és hogyan derül az ki,...

Mikor és hogyan derül az ki, ha valaki veszélyeztetett terhes?

Figyelt kérdés
2008. jan. 8. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én pl. az vagyok. 8 hetesen derült ki, mert volt pirosas barnás vérzésem, és találtak egy vérömlenyt a méhszájamnál. Rengeteget kell pihenni, meg feküdni. És meg kell próbálni elhesegetni a rossz gondolatokat, engem az biztat, hogy a babó mérete megfelelő, és fejlődik. Remélem nálad nincs szó veszélyeztetettségről.
2008. jan. 8. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

-ha fennáll a vetélés gyanúja,akár vérezgetés miatt egyből az első hetekben akár

-ha korábban volt vetélése, akkor az elejétől vesz.t.

-ikerterhességnél

-toxaemiánál.amikor emelkedett a vérnyomás, fehérje van a vizeletben,és vizesedik, ezek együtt

- úgy tudom cukorbetegségnél is

-35 év felettha már volt koraszülés, az utolsó 3 hónapban vesz.

-ha megreped a magzatburok, de ezek ugye a végefelé

Meg még biztosan van egy -két olyan eset amikor vesz.terhes valaki,remélem tudtam segíteni.Babát vársz, ne gondolj ilyenekre,ha baj van az orvos tudja mit kell tenni.

2008. jan. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!