Hogyan zajlik az abortusz? Mit csinálnak? Tényleg bizottság elé kell menni? Mindent szeretnék tudni róla.
Kedves Kérdező! Először is nyugodj meg! Teljesen együttérzek Veled. Én is hasonló cipőben jártam, van egy kisfiam, és a második terhességem elején lelépett a férjem :( Teljesen "lebénultam". Természetesen megfordult a fejemben az abortusz gondolata is, de egy nagyon ledves barátnőm helyretett, hogy ne hozzak egy életre szóló elhamarkodott rossz döntést csak azért, mert pr pillanat kilátástalan a helyzetem. Gondold végig mégegyszer Te is!!! Csak azért mert egy kis ideig (esetleg egy évig is akár) rossz a helyzet, ne vetesd el a Picit, golndolj bele, hány boldog örömteli évet élhetsz át vele később, ha rendeződik a helyzet. Addig pedig kérj segítséget valahogyan (szülők, testvér). Most nem akarok a lelkedre beszélni, eléggé rossz lehet Neked most így is, csak ezt a gondolatot muszáj volt tovább adnom. Én a mésodik Babámat részben ennek köszönhetem!!!
Ha mégis az ab. mellett döntesz, megértem, de én nem vetetném el, csak azért mert most rosszak a helyzet. Remélem segítettem, és nem rontottam a lelki világodon!
A "gyűlölködő" anyukának üzenem, hogy olvassa el a válaszadással kapcsolatos szabályokat.
Üdv: egy Anyuka
Kedves válaszolók!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Természetes még van időm és nagyon jól átgondolom ezt komoly döntést. Még egyszer köszönöm a válaszokat és sok sikert kívánok mindenkinek!
Kedves Kérdező!
Nem értem, miért folyt a harc, egy ilyen kérdés körül, sajnállak, hogy ezt a szöveget is olvasnod kellett.
Sajnos, én egy kicsit elgondolkodtatni szeretnélek (ne vedd bántásnak a szavaim...).
Mi a férjemmel 2 éve szeretnénk kisbabát. Nem azért nincs, mert nem lennék jó anya...ahogy az egyik kedves válaszoló írta...Harmonikus a kapcsolatunk, a nehézségek ellenére napról napra szorosabb. A gyermek utáni vágy meg szinte szétfeszít.
Körülmények??? NEm jók??? Ma így, holnap úgy... ha valaki gazdag, ő ís elveszíthei gazdagságat akár pillanatok alatt is (tűz... vagy szerencsejáték).A rossz körülmények a MA bajai. Ki tudja, hogy milyen ajándékok várnak rád holnap, vagy a jövő héten, vagy egy hét év múlva...mikor megölel, és azt mondja ANYUCI...
Az a kincs, akit a szíved alatt hordassz SZÁZSZOROS ajándékkal fog neked mindent meghálálni, egy apró mosolyt, egy túró rudit...
Hogy nem lesz Nike cipője? Nekem se volt, de hiszem, hogy akinek a Jóisten ad báránykát, ad hozzá legelőt is!!! S ha nem is lesz kolbászból a kerítés...szeretet lesz!!!
Olyan sok ember van, aki ilyenkor segíteni tud!!!Család, barátok, közösségek... Egy zsák kinőtt babaruha, egy már nem használt babakocsi, kiságy számtalan pincében várja új gazdáját...
Kérlek, gondold végig. A nyolcadik héttől dobog a szíve...megvan mindene, csak aprócska, s RÁD BÍZTÁK!!! Hogy gazdagodj általa, s nem a pénztárcád, a szíved!!!!
Örülnék, ha írnál egy e-mailt... imádkozom érted, hogy jó döntést tudj hozni.
Egy olyan lány, aki ha átélhetné azt a CSODÁT, ami benned van, szárnyra kapna...
KEdves utolsó előtti!
Én is pityergek, egy hete ment el a babám 8 hetesen, pedig szerettük volna nagyon, de nekem a Jóisten már adott egy egészséges kisfiút, aki most 14 hónapos, ezért nem vagyok annyira magam alatt. Miatta és persze a férjem miatt nem engedhetem meg magamnak. És semmiért nem adnám őt és ezt az állapotot, mert ahogy írod, egy mosoly felér 5 lottó5össel, sőt!
Nagyon kívánom Nektek, tiszta szívből, hogy egy ilyen mentalitású házaspár, mint Ti, megélhessétek ezt a csodát!
És a kérdezőnek is kívánom a legjobb döntést hozza meg! Az a baba a szíved alatt nem tehet semmiről, ő tényleg csak a Te szeretetedre vágyik, nem anyagi örömökre. Annyi végtelenül családnak vannak boldog gyerekei..akiknek nem az az öröm, ha elmehetnek plázázni és pénzt költeni, hanem ha elmennek anyuval sétálni egy nagyot és beszélgetnek, együtt játszanak. Nem akarunk rád erőltetni semmilyen döntést, de nagyon szerencsés vagy, hogy lehet babád!
Kívánok Neked és mindenkinek, aki vár valamire egy nagyon boldog és sikeres évet!
E.
Köszönöm a válaszokat! A babócám meg fog születni és a legnagyobb szeretetben fogom felnevelni. Mindent megfogok neki adni és a születéséig minden szükséges dolgot előteremtek.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!